Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor een vrouw?

Ieder jaar weer dezelfde stress: het kerstdiner scoren, een leuke outfit op de kop tikken en de kerstcadeaus voor iedereen op tijd in huis halen. Voor kinderen is dat meestal geen enkel probleem: zij hebben vaak hun verlanglijstje al klaar in november. Maar voor volwassenen - of bijvoorbeeld het andere geslacht - is de zoektocht naar het perfecte cadeau vaak wat lastiger. Je kunt tijdens dobbelen of surprises een aantal ludieke cadeaus geven, maar het is ook leuk om iets te geven waar de ontvanger ook écht iets aan heeft. Het perfecte kerstcadeau voor een vrouw vind je hier.

Wat geef je aan een vrouw als kerstcadeau?

Standaard cadeaus voor de vrouw zijn vaak een kledingbon, boeken of make-up. Maar of zij dat ook leuk vindt, hangt af van haar eigen interesses. Maar de kans is groot dat ze wel iets kan gebruiken voor in huis. Met de posters van Printmijnstad sla je twee vliegen in één klap: je kleedt de muren mooi aan én er zit een mooie herinnering aan gekoppeld. Lees hier hoe je een poster ontwerpt van Printmijnstad.

De stedenposter als kerstcadeau

De kans is groot dat haar hart sneller gaat kloppen van een bepaalde plek op aarde. Van haar geboorteplaats tot de plek waar ze haar grote liefde ontmoette. Van Maastricht tot Montserrat: wat is de perfecte plek van de vrouw in kwestie? Laat die plek vastleggen op een stedenposter van Printmijnstad. In slechts enkele stappen kun je jouw persoonlijke poster ontwerpen en kiezen uit meer dan 10 verschillende kleurstijlen. Het perfecte kerstcadeau voor je vrouw!

De stedenposter als kerstcaddeau

Het perfecte kerstcadeau voor je vrouw: de stedenposter van Printmijnstad. Ontwerp 'm naar haar smaak en bestel. Bestel je er ook gelijk een voor jezelf? Dan ontvang je extra voordeel op je bestelling!

De sterrenposter als kerstcadeau

De geboorte van haar kinderen, haar trouwdag of andere memorabele momenten staan in de sterren geschreven: iedere dag staan de sterren anders. Met onze editor kun je de sterrenhemel van een specifieke datum terughalen. Het enige wat je hoeft te doen is de speciale datum in onze editor op te zoeken en de juiste sterrenhemel wordt afgebeeld. Het perfecte kerstcadeau voor je vrouw!

Het perfecte kerstcadeau voor je vrouw...

...De sterrenhemel van Printmijnstad! Leg een mooie herinnering voor altijd vast op onze posters die perfect passen in ieder interieur.

Andere (kerst)cadeaus voor vrouwen

De steden- en sterrenposter zijn de populairste posters van Printmijnstad. Maar daarnaast kun je nog véél meer posters ontwerpen. Wat dacht je van een coördinatenposter om een specifieke plek op te vereeuwigen? Of een zodiac poster om het sterrenbeeld van je man op af te beelden? Daarnaast kun je ook de stedenposter laten afdrukken op andere producten, zoals:

Kun je niet kiezen? Ontwerp dan meerdere posters! Hoe meer je bestelt, hoe meer korting je op je bestelling ontvangt.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling