Sterrenkind

Het verlies van een pasgeboren kindje is een enorm ingrijpende gebeurtenis. De eerste maanden leef je in een roes en kan je de situatie misschien nog niet helemaal bevatten. Je staat ermee op en gaat ermee slapen. Een sterrenkind is voor altijd in gedachten, maar je wil de herinnering eraan misschien wel tastbaar maken. Met een persoonlijke poster van Printmijnstad houd je een mooie herinnering over aan dit korte leven.

Wat is een sterrenkind?

Een sterrenkind is een kindje dat tijdens de zwangerschap of net na de geboorte overlijdt. Vanaf 140 dagen zwangerschap spreken we van een sterrenkindje. 

Een blijvende herinnering aan het sterrenkindje

Foto’s en herinneringen maken is jullie helaas bespaard gebleven. Als je behoefte hebt aan een aandenken voor een sterrenkind, zijn er gelukkig nog andere mogelijkheden. Met een sterrenposter van Printmijnstad kan je namelijk deze herinnering op een mooie manier vastleggen. 

Wat is een sterrenposter?

Het staat in de sterren geschreven is een bekende uitspraak. En dat geldt voor iedere gebeurtenis in je leven. Of het nu een mooie herinnering is of een droevige zoals een sterrenkindje. De geboorte van dit sterrenkindje staat ook in de sterren geschreven, omdat op ieder moment de sterrenhemel anders staat. 

Hoe de sterren op het moment van de geboorte stonden, kunnen wij voor je achterhalen. En die exacte sterrenhemel kan je laten printen op een poster, als herinnering voor je sterrenkind. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de datum en plek in te voeren die voor jullie een belangrijke betekenis heeft. 

Je kunt je sterrenposter vervolgens voorzien van een mooie quote of tekst. En je kiest je eigen kleurstelling, zodat ‘ie perfect past binnen je interieur. Zo houd je een mooie en tastbare herinnering over aan jullie sterrenkindje. 

Ontwerp je sterrenposter

Je poster ophangen

Je wil de poster een mooie plek geven in huis. We hebben hiervoor verschillende ophangsystemen: een mooie glanzende, aluminium lijst of houten ophanglatjes. 

Al je herinneringen levendig houden

Tastbare herinneringen van mooie of droevige gebeurtenissen zijn wat ons betreft het mooiste om te hebben. Naast onze sterrenposters vind je ook nog andere unieke posters die je helemaal zelf kunt samenstellen:

Daarom kies je voor een poster van Printmijnstad:

✓ Gratis verzending 

✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 

✓ Unieke designs, gemaakt door jou

✓ Uit 462 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Ontwerp een poster voor een sterrenkindje
Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling