Zelf een telefoonhoesje ontwerpen? Maak een eigen telefoonhoesje met de plattegrond van je favoriete stad

Je bent natuurlijk zuinig op je telefoon. Of het nu gaat om het laatste model of een ouder exemplaar: krassen en barsten wil je zoveel mogelijk voorkomen. Een telefoonhoesje zorgt dat de schade beperkt blijft. In de jungle van verschillende ontwerpen heb je volop keuze uit een leuk telefoonhoesje. Ook zijn er voldoende sites om een eigen telefoonhoesje te maken. Maar heb je er al eens aan gedacht om de plattegrond van je favoriete stad op een telefoonhoesje te laten drukken?

De plattegronden van Printmijnstad

De naam 'Print mijn stad' komt niet uit de lucht vallen. In 2016 zijn we namelijk gestart met het printen van plattegronden op posters. Je kunt in onze editor iedere plattegrond op de wereld vereeuwigen - van Pieterburen tot Panama. Net als in Google Maps kun je in- en uitzoomen op de kaart en daarmee het perfecte stuk plattegrond vastleggen.

In de afgelopen jaren zijn we flink uitgebreid qua productaanbod. Waar we voorheen alleen plattegronden lieten printen op papieren posters kun je nu ook je favoriete stad op forex, dibond, een muurcirkel laten printen of als puzzel bestellen. En vanaf nu kun je ook een telefoonhoesje ontwerpen met je favoriete stadsplattegrond erop.

Je eigen telefoonhoesje ontwerpen én personaliseren

Bang dat je met een dertien-in-een-dozijn telefoonhoesje rondloopt? Hoeft niet! Want naast dat je zelf bepaalt op welk deel van de plattegrond je inzoomt, kun je je telefoonhoesje nog verder personaliseren. Je kunt namelijk kiezen uit meer dan 15 verschillende kleurstijlen én het hoesje voorzien van een persoonlijke tekst.

Een telefoonhoesje cadeau geven

Een telefoonhoesje is leuk om je telefoon mee te beschermen én 'm op te leuken, maar net zo leuk om cadeau te geven. En voordeliger. Want als je twee hoesjes (of meer) bestelt, krijg je 10 euro korting op je totale bestelling.

Amsterdam close up - Cadeau

Waarom een telefoonhoesje bij Printmijnstad ontwerpen?

Gratis verzending 
Onze producten worden gemaakt in Nederland 
Unieke designs, gemaakt door jou
Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling