Vaderdag Cadeau

Vaderdag vindt plaats op de derde zondag (en in België op de tweede) van juni. Een speciaal moment voor alle vaders, vaders in aantocht en grootvaders. Onze vader is de rots in de branding die we het hele jaar door willen laten weten hoeveel we van ‘m houden, maar op deze dag zetten we ‘m graag extra in het zonnetje. Daar hoort uiteraard een passend vaderdagcadeau bij om onze woorden kracht bij te zetten. 

Een zelf gekleide asbak, een fotomok of paar sokken was iets waar je vroeger mee wegkwam met vaderdag. Tegenwoordig geef je ‘m misschien nieuw gereedschap, een fles drank of een cadeaubon. Wat het cadeau ook is: het gaat uiteindelijk niet om de prijs van het cadeau, maar om het gebaar. Wanneer je op zoek bent naar een cadeau wat je gebaar duidelijk laat zien én ook nog eens persoonlijk is, dan ben je op de juiste pagina. We vertellen je graag meer over een persoonlijk vaderdagcadeau in 2024. 

Amsterdam close up - Cadeau

Een persoonlijke stedenposter voor vaderdag

Geef je vader een uniek en persoonlijk cadeau door je eigen steden poster te maken! Kies zijn favoriete plek, selecteer de stijl die bij hem past en voeg je tekst toe om in slechts enkele minuten iets bijzonders te maken ♥

Een persoonlijke poster als vaderdagcadeau

Het dorp waar je vader is geboren en getogen, de plek waar hij z’n grote liefde ontmoette of de stad waar jullie als gezin jarenlang hebben gewoond of misschien nog steeds wonen. Iedereen koestert een speciale plek. Dat hoeft niet per sé in Nederland te zijn, maar kan overal ter wereld zijn. Bijvoorbeeld de huwelijksreis bestemming van je ouders of de plek waar jullie ieder jaar de tent uitvouwden in de zomervakantie. 

Van deze bijzondere plek, waar ook ter wereld, kan je een gepersonaliseerde poster maken. Van Bruinisse tot aan Brunei. Via onze speciale ontwerptool heb je dat binnen vier stappen voor elkaar:

  • Navigeer naar poster.printmijnstad.nl en vul de naam van de plaats in;

  • Personaliseer de poster en kies de juiste kleuren, zoom in op de specifieke plek en voeg een persoonlijke tekst toe;

  • Kies het gewenste formaat, type materiaal en werk het geheel af met een ophangsysteem;

  • Je poster kan nu besteld worden.

Binnen twee tot vier werkdagen heb jij de persoonlijke poster speciaal voor vaderdag in huis. Je vader verrassen met een écht uniek en persoonlijk cadeau? Kies dan voor een persoonlijke stadsposter speciaal voor vaderdag. 

Ontwerp jouw unieke vaderdagcadeau direct
When we said

Een persoonlijke sterrenposter voor vaderdag

De term “het staat in de sterren geschreven” kunnen we met onze sterrenposters letterlijk toepassen. Ieder moment en iedere gebeurtenis staat namelijk in de sterren geschreven: op iedere datum en locatie staan de sterren anders. Hoe gaaf is het om een bepaalde herinnering vast te leggen aan de hand van de sterren?

Hoe werkt het maken van een persoonlijke sterrenposter?

Het is heel eenvoudig om een persoonlijke sterrenposter te maken in onze website. Je gaat naar sterren.printmijnstad.nl en vult daar de benodigde informatie in zoals locatie en datum. Vervolgens kan je de poster personaliseren met jouw favoriete stijl en voeg je tot slot een persoonlijke tekst toe. 

Met onze op maat gemaakte tool kunnen we de sterrenstand op basis van een specifieke locatie en datum terughalen uit het verleden. Die ene geboorte, dat huwelijk of het overlijden van een dierbaar persoon? Je kunt het allemaal terugvinden in de sterren en vervolgens laten drukken op een poster. 

Kies voor een persoonlijke sterrenposter met jouw geboortedatum of die van je broers en zussen. Of kies voor de geboortedatums van de ouders van je vader. Of laat zijn trouwdatum vereeuwigen. Kortom: voldoende gebeurtenissen die je kan laten vastleggen in de sterren. Wil jij dit jaar niet aankomen met een afgezaagd vaderdagcadeau? Bestel dan de persoonlijke sterrenposter online, speciaal voor vaderdag. Binnen twee tot vier werkdagen valt ‘ie dan op je mat, eventueel met extra ophangsysteem

Bestel de persoonlijke sterrenposter online
Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling