Op zoek naar een uniek airpods 2 hoesje? Ontwerp je eigen beschermhoes bij Printmijnstad

De aankoop van je airpods 2 oortjes is een flinke hap uit je bankrekening. Het kleine doosje valt gemakkelijk uit je handen. Voor je het weet zit er een deuk in. Of nog erger: je oortjes connecten niet meer met de bluetooth van je telefoon.

Een airpods 2 hoesje als extra bescherming om je pods is daarom essentieel om ze mee te beschermen. Je wil natuurlijk niet zo'n saai, wit design. Bij Printmijnstad kun je je eigen airpods pro of airpods 2 hoesje ontwerpen.

Je airpods 2 hoesje met de plattegrond van je favoriete plek

Misschien ken je Printmijnstad van de stedenposters die in duizenden Nederlandse en Belgische huishoudens hangen. Van Kaatsheuvel tot Kaapstad, je kunt de plattegrond laten afdrukken op een poster, muurcirkel of als puzzel. De plek waar de vonk oversloeg met je grote liefde of die tropische plek waar je herinneringen voor het leven hebt gemaakt laat je afdrukken op een van onze producten. Die plattegrond kun je nu óók laten afdrukken op je airpods 2 hoesje. Een uniek design én een goede bescherming voor je airpods.

De materialen van onze hoesjes

Van biodegrable tot wallet cases: je kunt de plattegrond van jouw favoriete plek op verschillende hoesjes printen. Voor de airpods 2 hoesjes kun je op dit moment je favoriete print op softcases laten drukken. Lees alles over de verschillende materialen of bestel direct je beschermhoes.

Ontwerp je airpods 2 case

Lekker in de hand, extra bescherming én met het tofste ontwerp. Ontwerp je airpods 2 hoesje op een soft case met de plattegrond van je favoriete stad erop.


Beschermhoesjes voor al je apparaten

Je kunt niet alleen de plattegrond van je favoriete plek op je airpods 2 hoesje bestellen, maar ook op andere producten. Bescherm je nieuwste iPhone 13, je iPad Air, of Macbook. Of bekijk alle beschermhoezen om te bedrukken.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling