Op zoek naar een uniek airpods pro hoesje? Ontwerp je eigen hoesje bij Printmijnstad

De aankoop van je airpods pro oortjes is een flinke investering. Het kleine doosje valt gemakkelijk op de grond, met alle risico's van dien. Een deuk in het mooie design of die bluetooth die niet meer verbindt met je telefoon.

Wat jij nodig hebt is een airpods pro hoesje. Daarmee bescherm je je airpods. Én met de designs van Printmijnstad wordt dit saaie hoesje extra opgefleurd. Je kunt bij Printmijnstad je airpods 2 of airpods pro hoesje bedrukken.

Versier je airpods pro hoesje met de plattegrond van je favoriete plek

Klinkt de naam Printmijnstad je bekend in de oren? Je kent ons misschien van de stedenposters. Plattegronden van plekken over de hele wereld die in duizenden huishoudens in Nederland en België aan de muur hangen. Van Maastricht tot Melbourne, je kunt de plattegrond laten afdrukken op een poster, muurcirkel of als puzzel. De plek waar je je huidige partner hebt ontmoet of dat tropische oord waar je honderd-en-een goede herinneringen aan hebt. Die plattegrond kun je nu óók laten afdrukken op je airpods pro hoesje. Een uniek design én een goede bescherming voor je airpods.

De materialen van onze hoesjes

Van biodegrable cases tot wallet cases: je kunt de plattegrond van jouw favoriete plek op verschillende telefoonhoesjes printen. Voor de airpods pro hoesjes kun je op dit moment je favoriete print op softcases laten drukken. Lees alles over de verschillende materialen of bestel direct je beschermhoes.

Ontwerp je airpods pro case

Lekker in de hand, extra bescherming én met het tofste ontwerp. Ontwerp je airpods pro hoesje op een soft case met de plattegrond van je favoriete stad erop.


Beschermhoesjes voor al je apparaten

Je kunt niet alleen de plattegrond van je favoriete plek op je airpods pro hoesje bestellen, maar ook op andere producten. Bescherm je nieuwste iPhone 13, je iPad Air, of Macbook. Of bekijk alle beschermhoezen om te bedrukken.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling