Printmijnstad Blogt:

4 redenen om je eigen telefoonhoesje te maken bij Printmijnstad

De eerste week ben je er zuinig op en bewaak je ‘m met militaire precisie. Maar na enkele weken word je slordiger en glipt ‘ie voor je het weet uit je handen. We hebben het natuurlijk over je telefoon. Iedere telefoon is tegenwoordig voorzien van een hoesje, zodat de ergste krassen en deuken bespaard blijven. Maak je eigen telefoonhoesje bij Printmijnstad. 

Maak je eigen telefoonhoesje

 

4 Redenen waarom je je eigen telefoonhoesje wil maken bij Printmijnstad

Een nieuwe smartphone is een flinke investering. Logisch dat je er zuinig op bent. Een hoesje voorkomt de ergste beschadigingen. Maar in de jungle van verschillende aanbieders, kleuren en motieven weet je misschien niet meer welk telefoonhoesje past bij jouw telefoon. Maak daarom je eigen telefoonhoesje bij Printmijnstad. Wij geven je 4 redenen. 

Reden 1: een herinnering op je telefoonhoesje

De stad waar je bent opgegroeid, waar je je grote liefde hebt ontmoet of die exotische bestemming waar je nog vaak met warme gevoelens aan terugdenkt. Iedereen heeft zo’n speciale plek op aarde. Van Groesbeek tot Grenada. Je kent Printmijsntad misschien van de stedenposters: je favoriete plek op aarde afgebeeld op een poster voor in huis. En nu kun je de herinnering van die bijzondere plek ook levend houden op je telefoonhoesje. Grote kans dat je telefoon aan je hand geplakt zit. Zo word je extra vaak herinnerd aan die ene plek. En anderen willen ongetwijfeld het verhaal hierachter weten! 

Reden 2: een uniek design maken

Onze plattegronden zijn geen dertien-in-een-dozijn ontwerp. Je kunt ze volledig zelf aanpassen. In- en uitzoomen tot je de perfecte plek hebt gevonden, kiezen uit meer dan tien verschillende kleurstijlen en de teksten zelf aanpassen. Zo is iedere telefoonhoes uniek en wordt het een echte eyecatcher. 

Reden 3: verkrijgbaar in verschillende maten en materialen

Je kent het vast wel: zie je een leuk telefoonhoesje, past ‘ie niet op je telefoon. Of is het niet het geschikte formaat. Daarmee rekenen wij af! Voor iedere telefoon is er namelijk wat wils. Of je nu oude iPhone 8 hebt, de nieuwste Samsung of een Google Pixel hebt: voor iedere maat je je telefoonhoesje maken. Zachte hoesjes die buigbaar zijn, harde hoesjes, hoesjes met extra bescherming en zelfs hoesjes voor airpods en laptops. Je hoeft géén consessies meer te doen en je kunt jouw favoriete plek laten printen op ieder type telefoonhoesje. Voor maar liefst 14 verschillende merken bieden wij telefoonhoesjes aan. 

Reden 4: je maakt je telefoonhoesje bij de grootste webshop in stedenplattegronden

Sinds 2017 leveren we aan duizenden huishoudens in Nederland én België stedenposters. Sindsdien hangen de Printmijnstad-originals aan veel muren. Met tevreden klanten als gevolg: onze klanten zijn zeer tevreden op Trustpilot. Door deze lange ervaringen weten we waar onze klanten blij van worden én hebben we op basis van testorders de telefoonhoesjes geperfectioneerd. Kies je voor ‘n telefoonhoesje van Printmijnstad, dan kies je voor kwaliteit.

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Unieke designs, gemaakt door jou

Maak je eigen telefoonhoesje

Toch niet waar je naar opzoek bent?

Ontwerp dan zelf een poster van je favoriete plaats!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling