Printmijnstad Blogt:

5 quotes voor op je verlovingscadeau

Yes! Je beste vriend, vriendin of ultieme liefdeskoppel heeft zich verloofd. Jij bent het vrijgezellenfeest al aan het regelen, hebt de taak van ceremoniemeester op je genomen en bent hard op zoek naar een passende bruiloftsoutfit. De bruiloft wordt hét feest van het jaar en jij hebt 'm geblokt in je agenda. Maar vergeet niet om eerst het verlovingscadeau te regelen. Je wil de liefde vieren en daarom verras jij ze natuurlijk met een verlovingscadeau. Om specifieker te zijn: een sterrenposter van Printmijnstad. Want hun liefde staat in de sterren geschreven. 

Wat is een sterrenposter?

Iedere gebeurtenis ligt vast in de sterren. Dat komt omdat iedere dag, op iedere locatie de sterren anders staan. En wij kunnen die exacte sterrenkaart uit het verleden terughalen. Dus ook het moment dat het stel zich verloofde of dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Die dag staat in de sterren geschreven. Het enige wat jij hoeft te doen is de exacte datum en locatie door te geven via onze ontwerptool, de poster ontwerpen in de favoriete stijl en een unieke tekst of quote toevoegen. Geen nood als je niet weet wat je moet toevoegen: wij geven je inspiratie voor quotes op je verlovingscadeau.  

Ontwerp je verlovingscadeau

 

5 quotes ter inspiratie voor je sterrenposter 

“All roads lead to home” 

Met de verloving is de cirkel helemaal rond en leiden alle wegen naar ‘huis’. Een leuke twist op de originele quote: “Multiple roads lead to Rome”

 

Fotocredits: @isabella_funari

"It's written in the stars"

Het is niet alleen een gezegde, maar het is ook nog eens écht waar. Het staat geschreven in de sterren, wij hebben er niets meer aan toe te voegen. 

"When he/she said "Yes"

Het moment van de verloving is heel magisch en de partner zij gelukkig volmondig ja! Dat moment wil je natuurlijk vastleggen in een sterrenkaart. 

"Under this sky our forever began"

Weet je nog precies wanneer het liefdessprookje van de tortelduifjes startten? Of wil je als partner na de verloving een mooi cadeau geven? Deze quote is alles wat je nodig hebt. 

Fotocredits: @mijnfavoriete_

Where our story started with a kiss

Deze quote lijkt op die van de bovenstaande en is ook enorm toepasselijk voor een verlovingscadeau. 

Fotocredits: @all.about.aiden.and.me

"Our favorite travel experience"

Heeft het verloofde koppel zich verloofd op reis? Dan heeft die reis diepe indruk gemaakt - of is het misschien wel de mooiste reis ooit. Deze quote is dan erg toepasselijk op de sterrenposter. 

Fotocredits: @huisinhetmidden

Je verlovingscadeau bij Printmijnstad bestellen 

Ben je helemaal geïnspireerd door deze liefdescadeaus? Bestel dan gelijk een sterrenposter voor de tortelduifjes en plaats je favoriete quote of eigen tekst. En zoek je een ander persoonlijk cadeau? Dan kan je ook je eigen stedenposter, sterrenbeeldposter of puzzel bestellen. 

 

Ontwerp een sterrenkaart 

 

 

 

Toch niet waar je naar opzoek bent?

Ontwerp dan zelf een poster van je favoriete plaats!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling