Cadeau voor papa

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor papa? Je wilt graag je vader verrassen omdat hij altijd voor je klaar staat, omdat het binnenkort vaderdag is of je zoekt een cadeau voor z'n verjaardag. Op deze pagina delen we graag cadeau-ideeën voor jouw vader!

Cadeau-ideeën om papa in het zonnetje te zetten

Tijd om je pa in het zonnetje te zetten! Je wilt laten zien dat je van 'm houdt en daar hoort een uniek cadeau bij. Niet zo'n dertien-in-een-dozijn cadeau zoals de standaard VVV-bon of zelfgekleide asbak. Op deze pagina geven we je cadeau-inspiratie voor papa:

Geef papa een stedenposter cadeau

Grote kans dat je vader een hoop interessante verhalen heeft. Hij heeft behoorlijk wat levenservaring en daar horen de nodige verhalen bij. Bijvoorbeeld die tijd dat hij in militaire dienst zat, die keer dat hij de wereld over reisde of het moment dat hij z'n grote liefde ontmoette. Hoe gaaf is het om die herinneringen vast te leggen in een mooie cadeau voor papa?

Met onze stedenposters leg je een herinnering voor altijd vast. Hij heeft bijvoorbeeld mooie verhalen over die ene exotische bestemming aan de andere kant van de wereld óf juist over z'n geboortedorp. Met onze stedenposters leg je de plattegrond van iedere plek op de wereld vast: van Beringe tot Beijing. Benieuwd? Probeer het zelf!

Een sterrenposter voor papa

De geboorte van z'n kinderen, zijn trouwdag of andere belangrijke datum: laat 'm afdrukken op een sterrenposter. Weten hoe het werkt? Probeer een belangrijke datum uit in onze editor en ontdek het zelf!

De sterren staan iedere dag anders. Leg een mooie herinnering uit het verleden vast met onze sterrenposter voor papa. Bekijk direct hoe het werkt.

Een sterrenbeeldposter maken

Leest je vader horoscopen en is hij gek op alles wat te maken heeft met astrologie? Geef 'm een sterrenbeeldposter cadeau! Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is zijn geboortedatum in te vullen en wij maken de poster voor jou. Bekijk hier hoe dat er voor jouw vader uit ziet.

Of wat dacht je van verschillende kerstcadeautjes voor papa? Bestel je méér posters in één bestelling, dan krijg je extra korting. Combineer bijvoorbeeld de steden en sterrenbeeldposter en geef ze deze kerst cadeau.

Wandcirkel van Oudenbosch

Kies voor een cadeau voor papa van Printmijnstad

Dit jaar uitpakken en laten zien hoe gek je op je vader bent? Ontwerp je eigen cadeau van Printmijnstad.

 Gratis verzending 
 Onze producten worden gemaakt in Nederland 
 Unieke designs, gemaakt door jou
 Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Veelgestelde vragen over onze persoonlijke cadeaus

Wat zijn leuke cadeau-ideeën voor papa?

Een goed cadeau voor papa is persoonlijk en uniek. Het gaat er niet om hoe groot of duur het cadeau is, maar om het feit dat je je vader wilt laten weten hoeveel hij voor jou betekent. Bij Printmijnstad.nl bieden we verschillende soorten posters aan waarmee je mooie herinneringen in een unieke stijl kunt vastleggen.

Welke cadeau-ideeën zijn geschikt voor (de eerste) vaderdag?

De eerste vaderdag is extra speciaal voor kersverse vaders. Je bent enorm trots op je partner en wilt hem graag extra in het zonnetje zetten. Een sterrenposter is een prachtig cadeau-idee voor de eerste vaderdag. Hierop kun je de geboortedatum van jullie kleintje afbeelden in de sterren.

Kan ik mijn cadeau laten bezorgen?

Natuurlijk is het het leukst om je cadeaau persoonlijk te geven, maar soms is dat niet mogelijk. Gelukkig kun je bij ons je poster ontwerpen en direct laten bezorgen bij je vader. Vergeet niet om direct een ophangsysteem mee te bestellen, zodat je vader zijn cadeau direct kan ophangen.

Ik weet niet welke kleuren en afwerking mijn vader het leukste vind, kan ik het cadeau nog ruilen?

De posters van Printmijnstad worden speciaal voor jou geproduceerd en voor een ander onbruikbaar. Daarom is het niet mogelijk om de cadeaus te retourneren. Wil je wel een unieke poster aan je vader geven? Geef 'm dan de cadeaukaart: daarmee kan hij zélf een mooie poster maken.

Kan ik alleen posters ontwerpen?

Nee! Je kunt onze designs ook een telefoonhoesje, muurcirkel of puzzel laten afdrukken.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling