Grafomap of Printmijnstad? Vergelijk de aanbieders van verschillende posters!

Een nieuw seizoen vraagt om een opfrissing van je interieur. Nieuwe kussens op de bank, een leuk tapijtje op de vloer of industriële staande lamp in de hoek. De basis is af, maar wacht: er mist iets! De wanden zijn nog aardig kaal.. hoe ga je die bekleden?

Een grote poster is precies wat er nog mist. Geen standaard quote of dertien-uit-een-dozijn skyline. Nee, een herinnering die je altijd bij draagt. Een plattegrond van je de wijk waar je bent opgegroeid, de exacte plek waar jij je geliefde hebt ontmoet of een andere mooie herinnering die voor jou persoonlijk veel betekenis heeft. Zo tover je je woonkamer met een persoonlijke poster niet alleen om tot een plaatje uit een woonmagazine, het geeft het geheel ook een persoonlijke touch. Waar je die moet bestellen? Het internet staat er vol mee. Daarom vergelijken wij onszelf met andere aanbieders, zodat je de beste keuze kan maken. Op deze pagina vergelijken we onszelf met het Letse Grafomap. 

Grafomap posters

Inzoomen op je favoriete plek, waar ook ter wereld. Met Grafomap kan je een specifieke plek uitkiezen en vervolgens aanpassen aan jouw favoriete stijl. Kies uit 11 verschillende stijlen, voeg een icoon toe en pas de plaatsnaam en ondertitel aan voor een persoonlijke touch. Naast printen op papier is het ook mogelijk om jouw persoonlijke poster te laten omlijsten, op canvas, metaal of zelfs op een t-shirt te laten printen. 

Printmijnstad posters

Net als Grafomap bieden wij gepersonaliseerde posters aan. Kies je favoriete plek en personaliseer ‘m met een van onze 15 stijlen. Pas de teksten aan en zorg dat ‘ie helemaal aansluit op jouw stijl. 

Ontwerp direct jouw persoonlijke stadsposter

Naast persoonlijke (stads)plattegronden, is het ook mogelijk om een persoonlijke sterrenkaart bij ons te laten printen. Op basis van plaats en datum is het mogelijk om te bekijken hoe de sterren op dat moment stonden. Perfect voor speciale herinneringen zoals de geboorte van je kinderen, je trouwdatum of ander speciaal moment. Of mooi om als kraamcadeau of trouwcadeau te geven. Ontwerp hier direct je sterrenposter. 

Ontwerp direct jouw persoonlijke sterrenposter

Welke aanbieder past het beste bij jouw wensen?

Zowel Grafomap en Printmijnstad bieden beiden posters aan. Naast het productaanbod zijn er natuurlijk nog wat andere zaken om te vergelijken, vandaar dat we die hieronder voor je op een rijtje hebben gezet. 

Kenmerk Grafomap Printmijnstad
Prijs voor een A4 poster (gepersonaliseerd) $ 69 (afwijkend - 24x36 cm) € 24,95
Verzendkosten Gratis Gratis
Papiersoort Niet bekend

FSC gekeurd 'white papier'

Ophangsystemen Ophanglatjes & omlijsting

Zwarte ophanglijsten & houten latjes

Levertijd (binnen Europa) 5 werkdagen 2-7 werkdagen
Overige afwerkingen Mogelijk om te printen op metaal, canvas of t-shirt Mogelijk om te printen op hout, forex & dibond

 

De prijzen voor Grafomap posters liggen beduidend hoger dan de posters van Printmijnstad. Daarnaast zijn er minder stijlen en formaten mogelijk. Grafomap richt zich op de Europese markt en heeft een Nederlandse versie. Helaas zijn de vertalingen van de site niet optimaal, waardoor er soms verwarring ontstaat. Goedkoop, veel keuze en de mogelijkheid om een sterrenkaart te personaliseren? Kies dan voor Printmijnstad! 

Gebruik direct onze ontwerptool voor plattegronden of sterrenposters

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling