Je smartphone beschermen? Kies voor een hard case telefoonhoesje met toffe print

Je let even niet op en voordat je het weet ligt je telefoon op de grond. Zonde als er dan geen hoesje omheen zit. Een hard case telefoonhoesje beschermt je telefoon tegen butsen en de ergste valschade. Maar hoe kies je het juiste telefoonhoesje in de jungle van aanbieders? Bij Printmijnstad vind je unieke hard case hoesjes, voor bijna ieder model.

De hard case telefoonhoesjes van Printmijnstad

Je kent ons misschien wel van de stedenposters die in duizenden huishoudens hangen in Nederland en België. Van iedere plek op aarde, van Tilburg tot Tblisí, kun je de plattegrond vinden en laten afdrukken op een poster, muurcirkel of als puzzel. En nu dus ook als print op je hard case telefoonhoesje. Dit stevige hoesje beschermt je telefoon tegen de ergste valschade én zorgt ervoor dat je altijd een herinnering in de vorm van een plattegrond met je meedraagt.

Lekker in de hand, stevig en voorzien van je eigen ontwerp. Onze hardcase hoesjes voor iPhone beschermen je telefoon tegen de ergste valschade.

De verschillende hoesjes voor telefoontypen

Op dit moment zijn de hard case telefoonhoesjes alleen geschikt voor iPhones. Heb je geen iPhone maar ben je wel op zoek naar een goed telefoonhoesje? We bieden biodegradable cases, bumpers, crossbody cases, soft- en wallet cases voor verschillende modellen. Lees hier meer over de materialen van de hoesjes. Van Samsung tot Sony en van Oppo tot Oneplus: laat je telefoonhoesje bedrukken met je favoriete plattegrond van Printmijnstad.

Waarom een telefoonhoesje bij Printmijnstad ontwerpen?

✓ Gratis verzending

✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland

✓ Unieke designs, gemaakt door jou

✓ Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling