4 ideeën voor een huwelijkscadeau

Het trouwseizoen is geopend en de uitnodigingen vallen weer op de mat. Op de ene bruiloft voldoet een envelopje met geld als huwelijkscadeau, maar met andere stellen heb je een hechtere band. Een envelop met geld voelt dan te afstandelijk. Jullie hebben samen al een hoop avonturen meegemaakt en je bent dan ook zo blij dat dit stel eindelijk samen in het huwelijksbootje stapt. Daar hoort een passend huwelijkscadeau bij. 

Maar wat geef je dan? Je wil een bruiloftscadeau geven dat het stel tot tranen roert en geen dertien-in-een-dozijn cadeau geven. Met onze ideeën voor huwelijkscadeaus - en jij die ze uitvoert - word jij een graag geziene gast op feesten en partijen. 

Cadeau-idee 1: een stedenposter

Voorbeeld stedenposter Amsterdam

Een stedenposter doet het altijd goed om aan anderen te geven. Hoe we dat weten? Onze stedenposters hangen al aan de muur in duizenden Nederlandse én Belgische huishoudens. Komt het stel uit dezelfde woonplaats of hebben ze hun hart verloren aan een plek op de andere kant van de aardbol? Die plattegrond leg je vast op onze stedenposters. 

Onze stedenposters kan je gemakkelijk zelf ontwerpen in onze editor. Je sleept de kaart naar de exacte plek, kiest de juiste kleur en het formaat. Je hoeft niet te stressen of de poster op tijd is: binnen drie werkdagen valt ‘ie op je mat. Bestel er een ophangsystemen bij zoals een mooie lijst of houten latjes en pak het cadeau in. 

Cadeau-idee 2: een sterrenposter

Sterrenposter Leeuwarden

Het staat in de sterren geschreven. Letterlijk, want op ieder moment staan de sterren in een andere stand. Het moment dat het bruidspaar elkaar leerde kennen, het huwelijksaanzoek, de bruiloft zelf of bijvoorbeeld de geboorte van de kinderen. Met onze editor kan je deze datum en de specifieke plek doorgeven en je krijgt de sterrenhemel te zien zoals ‘ie er toen bij stond. 

Je roert met dit persoonlijke huwelijkscadeau het bruidspaar ongetwijfeld tot tranen. Als dit geen goed cadeau is weten wij het ook niet meer. 

Ontwerp de sterrenposter

Cadeau-idee 3: een muurcirkel

Wandcirkel van Oudenbosch

Ronde vormen zijn helemaal terug van weggeweest. Je herinnert je misschien nog de jaren ‘70 behangprints met hysterische ronde vormen. Anno nu is het allemaal wat subtieler. Maar ronde vormen aan je muur komen helemaal terug. Een muurcirkel breekt een strak interieur en zorgt voor een echte eyecatcher aan de muur. 

Onze muurcirkels worden gemaakt van forex (kunststof) of dibond (aluminium) en kunnen tegen een stootje. Net als bij de poster kan je ook hier een plattegrond op laten drukken. Maar je mag natuurlijk ook de plek waar hij of zij is geboren, de favoriete plek of een andere plek erop zetten. Dat is het leuke van onze producten: je kunt ze helemaal ontwerpen naar jouw smaak.

Maak een persoonlijke muurcirkel

Cadeau-idee 4: een puzzel

Wil je de relatie van de newly weds testen? Geef ze dan een puzzel met plattegrond cadeau. Deze puzzels met hun kronkelende wegen en wateren zijn niet gemakkelijk en echte hersenkrakers. Ze zijn verkrijgbaar in 252, 315, 500 en 1000 stukjes. Denk je dat je ze de uitdaging aankunnen? Geef ze dan een puzzel een stadsplattegrond naar keuze. 

Enne… na het puzzelen kunnen ze ‘m ophangen aan de muur! Dubbel plezier van dezelfde puzzel. 

Daag je vrienden uit met een puzzel

Bonustip: noteer de trouwdag in je agenda

Wil je echt punten scoren bij het bruidspaar? Zet dan de datum van de bruiloft in je agenda en feliciteer ze jaarlijks op de trouwdag. Verwachten ze niet en vinden ze leuk! Ga je voor de titel ‘Beste vriend van het jaar’? Dan zet je de week van tevoren een notificatie klaar voor jezelf en bestel je een kaartje of bijvoorbeeld een sterrenposter die ze terugbrengt naar dat moment. Want geven is tenslotte leuker dan krijgen. 

Alle producten van Printmijnstad (posters, muurcirkels of puzzels) kan je aanpassen naar jouw wens. Kies uit een pallet van ten minste 12 kleuren en voeg een originele tekst toe. Je bepaalt vervolgens zelf het formaat, materiaal en ophangsysteem. Perfect voor in een industrieel, modern of juist klassiek interieur. Start vandaag met het ontwerpen van je huwelijkscadeau. 

Daarom kies je ervoor om een huwelijkscadeau van Printmijnstad te geven:

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Unieke designs, gemaakt door jou
✓ Uit 460+ reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Ontwerp je eigen poster
Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling