Een uniek iPhone 11 hoesje tegen de ergste valschade

Vers uit de verpakking haal je je nieuwe iPhone. Je neemt je voor dat je met deze telefoon écht heel zuinig omgaat. Een telefoonhoesje voor je iPhone 11 mag dan ook niet ontbreken.

In de jungle van aanbieders in telefoonhoesjes raak je het overzicht kwijt. De eindeloze printjes en designs zijn leuk, maar missen die unieke touch. Een eigen foto printen vind je nét iets te persoonlijk. Maar wat dacht je van een iPhone 11 hoesje met een unieke herinnering, zonder dat het té persoonlijk wordt? Laat je stadsplattegrond op je hoesje printen.

Je iPhone 11 hoesje met de plattegrond van je favoriete plek

Je kent ons misschien wel van de stedenposters die in duizenden huishoudens hangen in Nederland en België. Van iedere plek op aarde, van Tilburg tot Tblisí, kun je de plattegrond vinden en laten afdrukken op een poster, muurcirkel of als puzzel. En nu dus ook als print op je iPhone 11 hoesje. Zo draag je altijd een mooie herinnering bij je én heb je een extra bescherming voor je dierbare telefoon.

De materialen van onze hoesjes

De afvalberg verkleinen met een afbreekbaar hoesje? Of je pasjes in de buurt van je telefoon bewaren? We hebben verschillende iPhone hoesjes waarop je jouw favoriete plattegrond laat bedrukken.

  • Biodegradable cases

  • Bumper cases

  • Crossbody cases

  • Soft cases

  • Hard cases

  • Wallet cases

Lees alles over de verschillende materialen of bestel direct je favoriete telefoonhoes hier.

Kies het favoriete materiaal voor je iPhone 11 hoesje

Lekker in de hand, extra bescherming of ecologisch verantwoord. Ontwerp je iPhone hoesje met Biodegradable, Bumper, Crossbody, Soft, Hard of wallet case met de plattegrond van je favoriete stad erop.

Voor welke iPhones kan ik een telefoonhoesje ontwerpen?

Niets is zo frustrerend dan een leuk telefoonhoesje vinden... en er dan achterkomen dat 'ie niet geschikt is voor jouw telefoon. Bij ons kun je je telefoonhoesje ontwerpen voor de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max. Maar dat is niet alles: je kunt namelijk voor bijna ieder type en merk je telefoonhoesje een stadsplattegrond ontwerpen. Van Apple tot Google en van HTC tot Sony. Ontwerp en bestel je favoriet hier.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling