Ontwerp je eigen poster voor de babykamer bij Printmijnstad

Spannende tijden breken aan. De eerste of volgende telg is onderweg en jij wilt de baby natuurlijk verwelkomen in een fijne babykamer. Maar je wilt geen saaie, dertien-in-een-dozijn poster bestellen. Zoek je naar een poster waarvan je er zelf ook nog een mooie betekenis aan geeft? Ontwerp dan de babykamer poster helemaal zelf bij ons.

Een stadsposter

Wonen jullie als gezin lekker aan de bosrand, in een gezellige wijk vol met andere jonge gezinnen of zoeken jullie liever de hectiek op van de stad? Met een stadsposter van Printmijnstad kan je iedere plaats op een plattegrond laten afdrukken. Is jullie kind geboren en getogen in Amsterdam of wil je het gehucht in de natuur afdrukken op een poster? Op Printmijnstad print je je favoriete plek op een mooie plattegrond. Van Amstelveen tot Aberdeen.

Zoom in op de specifieke wijk waar je woont, kies tussen een staand of liggend exemplaar en ontwerp je eigen babykamer poster aan de hand van meer dan 13 verschillende kleurstijlen en 5 verschillende layouts.

Sterrenposter voor de babykamer

De geboorte van je baby is met niets te vergelijken. Je hele wereld staat op z'n kop en vanaf dat moment is geen dag meer hetzelfde. Alle cliché's zijn waar en die geboortedag is verandert je leven.

Zo'n dag staat in de sterren geschreven: op iedere dag staat de sterrenhemel anders. Die sterrenhemel op de dag van de geboorte brengt veel herinneringen met zich mee en wij kunnen 'm laten afdrukken op een sterren geboorteposter.

Ook leuk om te geven als kraamcadeau.

Leg het sterrenbeeld vast in een poster

Kreeft, Ram of Boogschutter? Afhankelijk van de geboortedatum heeft je baby een sterrenbeeld gekregen. Ben jij al bezig met het sterrenbeeld van je (toekomstige) baby? Dan mag een sterrenbeeldposter in de babykamer niet ontbreken.

De formaten, materialen en type posters voor de babykamer

Posters

 • A4 (210 x 297 mm of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • A3 (297 x 420 mm of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • A2 (420 x 594 mm of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • A1 (594 x 841 mm of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • A0 (841 x 1189 mm of liggend in dezelfde verhoudingen)

Forex & Dibond

 • 30x40 cm (of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • 50x70 cm (of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • 60x90 cm (of liggend in dezelfde verhoudingen)

Je stadsplattegrond kun je ook als muurcirkel bestellen. Hieronder de formaten:

Muurcirkels

 • Ø 40 cm

 • Ø 60 cm

 • Ø 80 cm

 • Ø 120 cm

 • Ø 140 cm

Waarom kiezen voor een babykamer poster bij Printmijnstad?

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Unieke babykamer posters, gemaakt door jou
✓ Uit meer dan 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling