Een geboorteposter als kraamcadeau

Je collega, familielid of vriend is zojuist kersverse ouder geworden. Of misschien ben je zelf net bevallen. Een geboorte is voor de kersverse ouders een gebeurtenis die alle clichés bevestigt. En daar hoort een unieke herinnering bij om voor eeuwig vast te leggen. Een geboorteposter is het perfecte cadeau voor de kersverse ouders óf om de geboorte van jullie eigen spruit op een mooie manier te vereeuwigen aan de muur. perfect om de herinnering van jullie eigen kind te vereeuwigen of om cadeau te geven.  

Wat is een geboorteposter?

De naam verraadt het al: een geboorteposter legt het moment van de geboorte vast. Vroeger werd dit vaak gedaan door het geboortelijstje of de akte in te leggen. Tegenwoordig kun je mooie designs laten maken die helemaal aansluiten bij het interieur van de babykamer. Bijvoorbeeld met een sterrenhemel of sterrenbeeld poster van Printmijnstad.

Een sterrenposter als geboorteposter

Het staat in de sterren geschreven. Iedere unieke gebeurtenis en herinnering uit het verleden. Op ieder moment stonden de sterren namelijk anders. En met onze unieke ontwerptool kunnen wij de sterrenhemel uit het verleden terughalen. Je hoeft alleen maar de datum en plaats door te geven en wij doen de rest. En het leukste van alles? Die sterrenhemel kun je laten afdrukken op een poster. 

Sam Mulder - Sterrenposter Geboorte

Leg de geboorte vast in de sterren

Beeld de sterrenstand af zoals deze stond tijdens de geboorte. Een uniek cadeau: een geboorteposter met sterrenhemel van Printmijnstad. Ontwerp 'm zelf en laat 'm bezorgen.

Het sterrenbeeld afdrukken op een geboorteposter

Naast onze sterrenposters kun je ook het sterrenbeeld afbeelden op een geboorteposter. Perfect voor kersverse ouders die geïnteresseerd zijn in astrologie. Wil je ‘n geboorteposter cadeau doen maar weet je het sterrenbeeld niet? Onze speciale tool om sterrenbeelden op te zoeken helpt je daarbij. Je hoeft alleen maar de geboortedatum in te vullen en wij beelden het sterrenbeeld af. Uiteraard kan je ook dit sterrenbeeld weer af laten drukken op een geboorteposter. 

sterrenbeeld poster

Druk het sterrenbeeld af op een geboorteposter

Kreeft, Stier of Waterman? Druk het sterrenbeeld van je eigen kind af op een poster. Of geef 'm cadeau als geboorteposter!

Je geboorteposter personaliseren

Bang dat de geboorteposter niet mooi past in de babykamer? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je kunt de posters namelijk personaliseren naar jouw smaak:

Daarom kies je voor een poster van Printmijnstad:

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Unieke designs, gemaakt door jou
✓ Uit 462 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Laat de sterrenhemel afdrukken op je geboorteposter

Oh, en zoek je andere cadeaus of muurdecoraties? Je kunt bij ons nog veel meer personaliseren:

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling