Een geboorteposter als uniek aandenken

Je collega, familielid of vriend is zojuist kersverse ouder geworden. Of misschien ben je zelf net bevallen. Een geboorte is voor de kersverse ouders een gebeurtenis die alle clichés bevestigt. En daar hoort een unieke herinnering bij om voor eeuwig vast te leggen. Een geboorteposter is perfect om de herinnering van jullie eigen kind te vereeuwigen of om cadeau te geven.  

Wat is een geboorteposter?

Met een geboorteposter leg je het moment van de geboorte van het kind vast. Traditioneel gezien zie je vaak dat het geboortekaartje met een foto wordt ingelijst. Maar bij Printmijnstad vind je unieke geboorteposters die perfect passen in iedere babykamer. Van sterren- tot sterrenbeeld posters. Je perfecte geboorteposter ontwerp je zelf bij Printmijnstad. 

Een sterrenposter als geboorteposter

Het staat in de sterren geschreven. Iedere unieke gebeurtenis en herinnering uit het verleden. Op ieder moment stonden de sterren namelijk anders. En met onze unieke ontwerptool kunnen wij de sterrenhemel uit het verleden terughalen. Je hoeft alleen maar de datum en plaats door te geven en wij doen de rest. En het leukste van alles? Die sterrenhemel kun je laten afdrukken op een poster. 

Laat de sterrenhemel afdrukken op je geboorteposter

Het sterrenbeeld afgebeeld op een geboorteposter

Naast onze sterrenposters kun je ook het sterrenbeeld afbeelden op een geboorteposter. Perfect voor kersverse ouders die veel bezig zijn met astrologie. Wil je ‘n geboorteposter cadeau doen maar weet je het sterrenbeeld niet? Onze speciale tool om sterrenbeelden op te zoeken helpt je daarbij. Je hoeft alleen maar de geboortedatum in te vullen en wij beelden het sterrenbeeld af. Uiteraard kan je ook dit sterrenbeeld weer af laten drukken op een geboorteposter. 

Laat het sterrenbeeld afdrukken op je geboorteposter

Je geboorteposter personaliseren

Bang dat de geboorteposter niet mooi past in de babykamer? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je kunt de posters namelijk personaliseren naar jouw smaak:

Daarom kies je voor een poster van Printmijnstad:

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Unieke designs, gemaakt door jou
✓ Uit 462 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Laat de sterrenhemel afdrukken op je geboorteposter

Oh, en zoek je andere cadeaus of muurdecoraties? Je kunt bij ons nog veel meer personaliseren:

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling