Ontwerp je eigen poster voor de kinderkamer bij Printmijnstad

Dient binnenkort een nieuwe telg aan of kan de huidige kinderkamer wel een upgrade gebruiken? Posters aan de muur doen het altijd goed! Bij ons vind je geen saaie, dertien-in-een-dozijn posters, maar ontwerp je een kinderkamer poster helemaal zelf. In de stijl hoe jij het 't mooiste vindt, met een belangrijke herinnering eraan gekoppeld. Lees met welke posters jij de kinderkamer in één klap opfleurt!

Ontwerp direct een kinderkamer poster

Cityposter voor de kinderkamer

Wonen jullie als gezin lekker aan de bosrand, in een gezellige wijk vol met andere jonge gezinnen of zoeken jullie liever de hectiek op van de stad? Met een cityposter van Printmijnstad kan je iedere plaats op een plattegrond laten afdrukken. Is jullie kind geboren en getogen in Amsterdam of wil je het gehucht in de natuur afdrukken op een poster?

Je hebt ongetwijfeld ook zo'n plek op aarde waar je veel herinneringen koestert samen met je kind. Jullie eigen woonplaats of misschien hebben jullie wel een fantastische wereldreis met de kleine gemaakt. Hou die herinnering levend met een stedenposter voor de kinderkamer.

Je kunt inzoomen op de specifieke plek die je in kaart brengt, kiezen tussen een staand of liggend exemplaar en hebt de vrijheid om te kiezen uit meer dan 13 verschillende kleurstijlen en 5 verschillende layouts.

Sterrenposters

De geboorte van je kind is niet te vergelijken met een andere gebeurtenis. Je hele wereld staat op z'n kop en vanaf dat moment is geen dag meer hetzelfde. Alle cliché's zijn waar en die geboortedag is verandert je leven.

Zo'n dag staat in de sterren geschreven: op iedere dag staat de sterrenhemel anders. Die sterrenhemel op de dag van de geboorte brengt veel herinneringen met zich mee en wij kunnen 'm laten afdrukken op een sterren geboorteposter.

Je hebt bij onze sterrenhemels keuze uit meer dan 10 kleuren en kunt een eigen tekst toevoegen.

Sterrenbeeldposters

Begin juli is Kreeft, eind februari is Vissen. Afhankelijk van de geboortedatum heb je een sterrenbeeld dat zo z'n eigen kenmerken heeft. Verdiepte jij je bij de geboorte direct in het sterrenbeeld van je kind? Dan mag een sterrenbeeldposter niet in de kinderkamer ontbreken.

zodiac sign

Ontwerp een sterrenbeeldposter voor de kinderkamer

Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen. Laat je sterrenbeeld op een poster voor de kinderkamer afdrukken bij ons.

Wij brengen het sterrenbeeld in kaart als jij de geboortedatum invult. Je kunt daarna kiezen uit verschillende kleurstijlen en een eigen tekst toevoegen.

De formaten, materialen en type posters voor de kinderkamer

Posters

 • A4 (210 x 297 mm of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • A3 (297 x 420 mm of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • A2 (420 x 594 mm of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • A1 (594 x 841 mm of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • A0 (841 x 1189 mm of liggend in dezelfde verhoudingen)

Forex & Dibond

 • 30x40 cm (of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • 50x70 cm (of liggend in dezelfde verhoudingen)

 • 60x90 cm (of liggend in dezelfde verhoudingen)

Je stadsplattegrond kun je ook als muurcirkel bestellen. Hieronder de formaten:

Muurcirkels

 • Ø 40 cm

 • Ø 60 cm

 • Ø 80 cm

 • Ø 120 cm

 • Ø 140 cm

Waarom kiezen voor een kinderkamer poster bij Printmijnstad?

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Unieke kinderkamer posters, gemaakt door jou
✓ Uit meer dan 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling