Posterlijsten voor jouw unieke wanddecoratie

Een huis is pas een thuis als het helemaal is ingericht naar jouw smaak. Een lekkere bank waarin je wegzakt, een fijne keuken waar je heerlijke maaltijden bereidt en vergeet natuurlijk niet de interieur accessoires. Leuke wanddecoraties zorgen ervoor dat het plaatje helemaal af is. Wist je dat je bij Printmijnstad zelf posters kunt maken en bestellen mét posterlijsten of andere ophangsystemen?

Posters met posterlijsten

Bij Printmijnstad kun je je eigen wanddecoraties ontwerpen. Je kent ons misschien van de stedenposters, die hangen namelijk al in duizenden huishoudens in Nederland én België. Maar we hebben daarnaast ook andere wanddecoraties: muurcirkels, sterren- en sterrenbeeldposters die je direct kunt ophangen.

Stedenposters

De buurt waarin je bent opgegroeid of dat ene, tropische oord waar je met veel weemoed aan terug denkt. Welke plek heeft jouw hart gestolen? Laat 'm afdrukken als plattegrond op een stedenposter!

Sterrenposters

De geboorte van je kind, jullie trouwdag of een andere, belangrijke gebeurtenis. Het staat in de sterren geschreven. Iedere dag staan de sterren namelijk anders. En met onze editor kun je die sterrenhemel opzoeken en laten afdrukken als sterrenposter. Zo hangt er voor altijd een prachtige herinnering aan je muur.

Sterrenbeeldposters

Naast dat de sterrenhemels iedere dag anders staan, zie je ook maandelijks bepaalde patronen terug in de sterren. Daarop zijn onze sterrenbeelden gebaseerd. Ben jij helemaal into astrologie en lees jij iedere week je horoscoop? Dan is een sterrenbeeldposter echt wat voor jou. Je vult je geboortedatum in en onze editor verbindt de sterren met elkaar, waardoor je jouw sterrenbeeld laat afdrukken op een poster.

Bestel je favoriete poster mét posterlijst

Kies je voor een stedenplattegrond, beeld je liever het sterrenbeeld af of ontwerp je je eigen sterrenposter? Bij Printmijnstad kies je je favoriete posterlijst erbij en kun je 'm gelijk ophangen aan je muur.

Ontwerp je poster met posterlijsten

We hebben verschillende ophangsystemen voor deze posters: van glanzende posterlijsten tot houten ophanglatjes.

Geen posterlijsten, maar andere ophangsystemen voor de muurcirkels

Wist je dat je bij Printmijnstad ook muurcirkels kunt bestellen? Dat zorgt helemaal voor een unieke wanddecoratie. In plaats van een vierkante poster krijg je een ronde cirkel van dibond (aluminium) of kunststof (forex). Deze muurcirkels kun je bestellen met ophangset, zodat je 'm direct kunt ophangen.

Bestel je favoriete wanddecoratie met posterlijst bij Printmijnstad

Liever geen dertien-uit-een-dozijn poster, maar een muurdecoratie die een mooie herinnering meedraagt? Kies dan voor de posters van Printmijnstad.

✅ Gratis verzending
✅ Onze producten worden gemaakt in Nederland
✅ Unieke posters, ontworpen door jou
✅ Maak je eigen stijl compleet met een glanzende posterlijst of houten ophanglatjes
✅ Uit meer dan 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Tienduizenden klanten gingen je al voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling