Sinterklaas cadeautjes

Zodra de eerste blaadjes van de boom vallen en de sint met z’n pieten de vaartocht naar Nederland inzet, is het weer tijd om te gaan nadenken over Sinterklaas cadeautjes. Het doorspitten van folders, online zoeken naar de leukste sinterklaascadeaus en vooral iets unieks geven: het valt vaak niet mee. Gelukkig hebben we leuke ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus. Lees ze snel in dit artikel. 

Leuke sinterklaascadeaus voor volwassenen

Vier je sinterklaas met de hele familie of heb je lootjes getrokken met de vriendengroep? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een sinterklaascadeau voor volwassenen. Afhankelijk van het budget kan je kiezen voor wat grappige prullaria, maar het leukste is om er ook een cadeau bij te doen waar de ontvanger echt wat aan heeft. 

Een persoonlijk sinterklaascadeau is dan erg leuk. Wat dacht je van een mooie wandposter die je zelf kan samenstellen. Een gepersonaliseerde stadsposter of sterrenhemel bijvoorbeeld. We vertellen je graag hier wat meer over. 

Een gepersonaliseerde stadsposter als sinterklaascadeau

Een gepersonaliseerde stadsposter is ontzettend leuk om te krijgen of om te geven als cadeau. Hoe het werkt? Je gaat naar onze design tool om je eigen poster te maken. Je vult daar de naam van de stad of dorp in. 

Heeft de ontvanger een speciale herinnering aan een stad of specifieke wijk? Dan kan je daar gemakkelijk op inzoomen! Je verschuift de kaart en kiest op die manier het perfecte plaatje uit. In de volgende stap kan je dan kiezen voor 15 kleuren en stijlen, zodat de kaart helemaal past bij het interieur. In de laatste stap kan je een persoonlijke tekst toevoegen. Denk aan “onze huwelijksreis”, “de plaats waar we elkaar hebben ontmoet” of “de stad waar we samen zijn opgegroeid”. 

Bestel direct een persoonlijke stadposter als sinterklaascadeau

Een persoonlijke sterrenhemel voor sinterklaas

Wil je iemand tot tranen roeren met jouw unieke sinterklaascadeau? Kies dan voor een persoonlijke sterrenhemel. Het staat in de sterren geschreven wordt opeens werkelijkheid. Met onze ontwerptool voor sterrenposters kun je gemakkelijk je eigen persoonlijke poster maken. Ideaal om een herinnering tot leven te laten komen. Kies bijvoorbeeld voor de geboortedatum van de kinderen, de trouwdag of andere belangrijke gebeurtenis in het leven van de ontvanger. 

Je vult de plaats en datum in en onze slimme tool laat vervolgens zien hoe de sterren op dat moment stonden! Hoe gaaf is dat? Vervolgens kan je de titel, subtitel en slogan onder de kaart aanpassen. Kies uit 10 verschillende kleurstijlen en jouw poster is klaar om gedrukt te worden. Wedden dat jij het beste sinterklaascadeau hebt bedacht?!

Bestel jouw persoonlijke sinterklaascadeau hier

Waarom kiezen voor Printmijnstad voor jouw unieke sinterklaas cadeau?

Een snelle levering, goede kwaliteit en unieke poster: dat zijn de redenen waarom anderen voor ons kiezen. Binnen 2-3 werkdagen valt het cadeau op de mat om cadeau te geven. Onze posters kan je ook direct laten ophangen: bestel er mooie houten latjes bij of kies ervoor je poster te laten afdrukken op dibond (ideaal voor buiten) of forex. De posters zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat er altijd een exemplaar voor jou tussen zit. 

Shop nu bij Printmijnstad

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling