Sinterklaas cadeautjes

De bomen zijn inmiddels kaal en het seizoen van warme chocomel en coltruien dragen is weer aangebroken. Nog even en het is weer zover: dan betreedt de Sint weer ons land. Tijd om na te denken over Sinterklaas cadeautjes. Het doorspitten van folders, online zoeken naar de leukste sinterklaascadeaus en vooral iets unieks geven: het is lastig om een leuk cadeau te vinden. Gelukkig hebben we leuke idee√ęn voor unieke surprise- en sinteklaascadeaus. Laat je inspireren door ons.

Leuke sinterklaascadeaus voor volwassenen

Vier je sinterklaas met de hele familie of heb je lootjes getrokken met de vriendengroep? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een sinterklaascadeau voor volwassenen. Afhankelijk van het budget kan je kiezen voor wat grappige prullaria - maar het leukste is om er ook een cadeau bij te doen waar de ontvanger écht wat aan heeft. 

Kies voor een eigen ontworpen sinterklaascadeau voor aan de muur. Een gepersonaliseerde stadsposter of sterrenhemel bijvoorbeeld.

Een stadsposter als sinterklaascadeau

Een gepersonaliseerde stadsposter is ontzettend leuk om te krijgen of om te geven als cadeau. In onze design tool ontwerp je eenvoudig je eigen poster.Je vult daar de naam van de stad of dorp in. 

Heeft de ontvanger een speciale herinnering aan een stad of specifieke wijk? Dan kan je daar gemakkelijk op inzoomen. Je verschuift de kaart en kiest op die manier het perfecte plaatje uit. In de volgende stap kan je dan kiezen voor 15 kleuren en stijlen, zodat de kaart helemaal past bij het interieur. In de laatste stap kan je een persoonlijke tekst toevoegen. Denk aan ‚Äúonze huwelijksreis‚ÄĚ, ‚Äúde plaats waar we elkaar hebben ontmoet‚ÄĚ of ‚Äúde stad waar we samen zijn opgegroeid‚ÄĚ.¬†

Een stedenplattegrond op poster

Van Amsterdam tot Adelaide: welke stad geef jij als Sinterklaascadeau op een poster? Ontwerp de poster & verras de ontvanger op Sinterklaasavond.

Een persoonlijke sterrenhemel voor sinterklaas

Wil je iemand tot tranen roeren met jouw unieke sinterklaascadeau? Kies dan voor een persoonlijke sterrenhemel. Ideaal om een herinnering tot leven te laten komen. Kies bijvoorbeeld voor de geboortedatum van de kinderen, de trouwdag of andere belangrijke gebeurtenis in het leven van de ontvanger. 

Je vult de plaats en datum in en onze slimme tool laat vervolgens zien hoe de sterren op dat moment stonden! Hoe gaaf is dat? Vervolgens kan je de titel, subtitel en slogan onder de kaart aanpassen. Kies uit 10 verschillende kleurstijlen en jouw poster is klaar om gedrukt te worden. Wedden dat jij het beste sinterklaascadeau hebt bedacht?!

Sam Mulder - Sterrenposter Geboorte

Het staat in de sterren geschreven...

De dag waarop de ontvanger ouder werd, het ja-woord gaf of andere, belangrijke gebeurtenis: je legt het vast op een mooie sterrenposter.

Of kies voor een een van de andere producten van Printmijnstad: de coördinatenposter, sterrenbeeldposter, puzzel, muurcirkel of telefoonhoesje.

Waarom kiezen voor Printmijnstad voor jouw unieke sinterklaas cadeautjes?

Een snelle levering, goede kwaliteit en unieke poster: dat zijn de redenen waarom anderen voor ons kiezen. Binnen 2-3 werkdagen valt het cadeau op de mat om cadeau te geven. Onze posters kan je ook direct laten ophangen: bestel er mooie houten latjes bij of kies ervoor je poster te laten afdrukken op dibond (ideaal voor buiten) of forex. De posters zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat er altijd een exemplaar voor jou tussen zit. 

Shop nu bij Printmijnstad

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling