Je smartphone beschermen? Kies voor een soft case telefoonhoesje met zelf ontworpen plattegrond van Printmijnstad

Voor je het weet ligt 'ie op de grond: je smartphone. Handig als je er dan een smart case telefoonhoesje omheen hebt zitten, zodat je telefoon beschermd blijft tegen de ergste valschade. Maar hoe kies je het juiste telefoonhoesje in de jungle van aanbieders? Bij Printmijnstad vind je unieke soft case hoesjes, voor iedere smartphone.

De soft case telefoonhoesjes van Printmijnstad

Je Printmijnstad misschien wel van de stedenposters die in duizenden huishoudens hangen in Nederland en België. Van iedere plek op aarde, van Amsterdam tot Armenië, kun je de plattegrond vinden en laten afdrukken op een poster, muurcirkel of als puzzel. En nu dus ook als print op je soft case telefoonhoesje. Dit flexibele telefoonhoesje beschermt je dierbare smartphone tegen krassen en deuken. Laat je plattegrond van je favoriete plek erop printen en je draagt altijd een mooie herinnering met je mee.

Ontwerp je eigen softcase hoesje

Lekker in de hand, flexibel en verkrijgbaar voor iedere smartphone. Onze softcase hoesjes voor iPhone beschermen je telefoon tegen de ergste valschade.

Verschillende hoesjes voor verschillende smartphone

Van Samsung tot Sony en van Oppo tot Oneplus: onze softcase hoesjes zijn geschikt voor alle type smartphone. Daarnaast hebben we ook andere materialen beschikbaar, exclusief voor iPhones: biodegradable cases, bumpers, crossbody cases, hard- en wallet cases.

Waarom een telefoonhoesje bij Printmijnstad ontwerpen?

✓ Gratis verzending

✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland

✓ Unieke designs, gemaakt door jou

✓ Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling