Op zoek naar een trouwcadeau? Zoek niet verder!

Je bent uitgenodigd voor een bruiloft en dat zorgt toch vaak voor de nodige stress. Een passende outfit als bruiloftsgast, matchende schoenen erbij zoeken en de haren in de plooi krijgen. Om nog maar niet te spreken over het trouwcadeau. Als vage kennis of collega is een envelop met geld prima. Maar als je dichtbij het bruidspaar staat, wil je misschien liever iets unieks geven. Of een extra cadeau naast de welbekende envelop. 

Je wil dan een bruiloftscadeau geven dat herinneringen oproept. Heb je wel eens gedacht aan een persoonlijke poster van Printmijnstad? Bij ons kun je een eigen steden, sterren- of sterrenbeeld poster ontwerpen. Deze poster zorgt gegarandeerd voor lachende gezichten en misschien wel een emotionele traan bij het bruidspaar. Op deze pagina lees je de verschillende mogelijkheden voor trouwcadeaus van Printmijnstad. 

Amsterdam close up - Cadeau

Een stedenposter als trouwcadeau

Iedereen heeft een speciale plek op aarde. En misschien heeft het koppel zo’n gezamenlijke plek. Bijvoorbeeld waar ze elkaar hebben ontmoet, de plaats waar ze wonen of die ene, onvergetelijke reis naar verweggistan waar ze het nog regelmatig over hebben. Met onze stedenposters kun je de plattegrond van iedere plek in de wereld afdrukken. Van Maasdijk tot Mexico-stad.

Je kunt de plattegrond in- en uitzoomen, net als bij Google Maps. Op die manier krijg je de exacte woonplaats, wijk of zelfs straat in beeld. Een perfect cadeau met een mooie herinnering. Onze stedenposters kun je afdrukken op FSC-gekeurd papier, forex (kunststof), dibond (aluminium) of op een muurcirkel. En je kunt de stedenplattegrond zelfs als puzzel aan ze geven, als ze gek zijn op puzzelen. 

Our wedding day sky - Sterrenkaart

Een sterrenposter als trouwcadeau

Het staat in de sterren geschreven. Het moment dat ze elkaar leerden kennen, zij ‘ja’ antwoordde of ze toen kersverse ouders van hun eerste kind werden. Een sterrenposter haalt die herinnering weer even terug en brengt ‘m tot leven. Iedere gebeurtenis staat namelijk in de sterren geschreven. De sterrenhemel staat op ieder moment anders. En die sterrenhemels op bepaalde data kunnen wij terughalen door middel van onze slimme ontwerptool. Vul de datum in van hun eerste date en je ziet de bijbehorende sterrenhemel. Als dat geen romantisch trouwcadeau is?!

Een sterrenbeeldposter als trouwcadeau

Passen de sterrenbeelden van de newly weds als Yin en Yang bij elkaar? En is het kersverse paar ook nog bezig met astrologie? Dan zijn twee sterrenbeeldposters het perfecte bruiloftscadeau. Het enige wat je hoeft te doen is de geboortedata van het bruidspaar in te voeren in onze speciale tool en je ziet de sterrenbeelden visueel afgebeeld. Goed nieuws: want bij iedere extra poster die je ontwerpt, ontvang je 10 euro korting. Bestel daarom twee sterrenbeeldposters voor het bruidspaar en ontvang korting op je bestelling. 

Je trouwcadeau personaliseren

Bang dat de gekozen poster niet mooi past in de woonkamer? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je kunt de posters namelijk personaliseren naar jouw smaak:

Daarom kies je voor een poster van Printmijnstad:

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Unieke designs, gemaakt door jou
✓ Uit 462 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Bestel je trouwcadeau

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling