Op zoek naar unieke wandposters?

Je hebt helemaal geen zin om tegen kale, witte muren aan te kijken. Je struint internet af, maakt Pinterest moodboards en bladert door woonmagazines voor interieur-inspiratie. Je wilt natuurlijk niet zo'n dertien in 'n dozijn-wandposter of cliché quote aan de muur. Bij Printmijnstad zit je dan goed: je ontwerpt je eigen wandposters hier. Lees meer over de verschillende wandposters en ontwerp je favoriet.

De verschillende wandposters van Printmijnstad

Die ene plek op de wereld waar je ontelbaar herinneringen aan hebt of die ene datum waarop je leven drastisch veranderde. De wandposters van Printmijnstad zijn niet zomaar mooie posters, maar dragen ook nog jouw mooie herinneringen met zich mee.

Stedenposters

Van Timboektoe tot Terschelling: iedereen heeft wel zo'n speciale plek op aarde. De plek waar je bent opgegroeid, waar je een vurige vakantieliefde had of de plek die je je thuis noemt. Bij Printmijnstad laat je die plek tot leven komen op een wandposter. Je kunt namelijk de plattegrond van iedere plek op de wereld afbeelden. Print 'm op een poster, muurcirkel, puzzel of telefoonhoesje.

Probeer het zelf!

Sterrenposters

"Het staat in de sterren geschreven" is een cliché dat we er vaak bij een toevallige of bijzondere gebeurtenis ingooien. Toch komt die uitspraak niet helemaal uit de lucht vallen: alle gebeurtenissen, hoe groot of klein, staan écht in de sterren geschreven. Iedere avond staan de sterren namelijk anders. En wij kunnen sterrenhemels uit het verleden terughalen en op een poster laten drukken voor jou. De geboorte van je kinderen of het moment dat je het ja-woord gaf aan je grote liefde: het staat in de sterren geschreven. Bekijk hoe bij jou de sterren stonden op jouw bijzondere moment.

Sterrenbeeldposters

Een ram is moedig, levendig en avontuurlijk terwijl een waterman sympathiek, creatief en onafhankelijk is. We hebben het natuurlijk over sterrenbeelden. Als je je bezighoudt met astrologie, ben je ongetwijfeld op de hoogte van de kenmerken van jouw sterrenbeeld én die van de mensen in je omgeving. Een sterrenbeeld op een wandposter is leuk aan je eigen muur of om cadeau te doen. Bekijk hoe jouw sterrenbeeld op onze wandposters eruit ziet.

Our wedding day sky - Sterrenkaart

De wandposters van Printmijnstad

Een sterren-, sterrenbeeld- of steden wandposter: bij Printmijnstad maak je je eigen herinnering tastbaar en hang je 'm aan de muur.

De wandposters in je favoriete stijl

Wist je dat je de wandposters van Printmijnstad helemaal in je eigen smaak kunt ontwerpen? Kies je voor rechthoekig, liggend, staand of hartvormig? Bij de stedenposters kun je de vorm naar keuze bepalen. En wat dacht je van het materiaal? Laat je de poster op papier, forex of misschien wel op dibond drukken zodat je 'm ook buiten kunt hangen? Ook heb je bij alle posters ruime keuze uit het kleurenpallet: je kunt uit minstens 9 kleuren kiezen. Zo passen de wandposters van Printmijnstad gegarandeerd in ieder interieur. Tot slot wil je 'm ophangen: bij de muurcirkels kun je een ophangset bestellen en de papieren posters inlijsten of ophangen met houten latjes.

Wandcirkel van Oudenbosch

Stel je eigen wandposter samen

Ronde, rechthoekige of metalen wandposters: bij Printmijnstad heb je de ruimste keuze aan posters die je zélf ontwerpt.

Vind je het lastig om een wandposter samen te stellen voor een ander? Kies dan voor de cadeaubon van Printmijnstad en laat de ontvanger zelf kiezen.

Waarom kiezen voor de wandposters van Printmijnstad?

Kies je voor Printmijnstad, dan kies je voor:

✅ Gratis verzending
✅ Wandposters die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling