Wat is mijn zodiac sign?

'Wat is mijn zodiac sign?' Als je meer wilt weten over astrologie en de kenmerken van je sterrenbeeld, dan zit je op deze pagina goed. We geven antwoord op de vraag wat je zodiac sign is Ć©n je kunt direct zien hoe dit wordt afgebeeld in de sterrenhemel.

Ontdek direct hoe je zodiac sign eruit ziet

Wat is een zodiac sign?

Een zodiac sign wordt in het Nederlands ook wel een sterrenbeeld genoemd. Afhankelijk van de maand waarin je bent geboren, is je sterrenbeeld bepaald. Iedere maand staan de sterren anders, en door deze met elkaar te verbinden, ontstaan er bepaalde figuren. Die figuren beelden jouw 'zodiac sign' uit.

Via onze tool kun je aan de hand van je geboortedatum niet alleen ontdekken wat jouw zodiac sign is, maar ook welk figuur daarbij hoort. Probeer het zelf uit.

De kenmerken van jouw zodiac sign

Ieder zodiac sign heeft unieke persoonskenmerken. We lichten er een aantal voor je uit:

 • Ram: enthousiast, avontuurlijk en ambitieus

 • Stier: gevoel voor humor, vastberaden en standvastig

 • Tweelingen: ongrijpbaar, intelligent en charmant

 • Kreeft: loyaal, discreet en kieskeurig

 • Leeuw: zelfverzekerd en staat graag in de belangstelling

 • Maagd: aantrekkelijk, bescheiden, geheimzinnig en onvoorspelbaar

 • Weegschaal: grappig en altijd positief

 • Schorpioen: sexy, diepgaand en verbaal agressief

 • Boogschutter: goed gevoel voor humor, recht door zee, wijs en optimistisch

 • Steenbok: eigenwijs, aantrekkelijk en vastberaden

 • Waterman: intelligent, origineel en rebels

 • Vissen: zorgzaam, artistiek en sympathiek

Herken jij je in bepaalde kenmerken> En ben je benieuwd of de kenmerken van de zodiac signs overeenkomen met jouw sterrenbeeld? Ontdek het via onze editor en zie de visuele weergave ervan.

Laat je zodiac sign afdrukken op een poster van Printmijnstad

Of je zodiac sign nu vissen, tweelingen of stier is: je ziet in onze editor dat ieder zodiac sign er anders uitziet. Je kunt je sterrenbeeld laten vereeuwigen op een toffe poster voor in je woonkamer. Door de verschillende kleurstijlen en mogelijkheden kun je 'm helemaal ontwerpen naar jouw smaak en past deze poster thuis in ieder interieur. Bestel je een tweede poster, dan ontvang je extra cadeau. Leuk om cadeau te geven!

Bekijk ook onze andere posters:

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling