Printmijnstad Blogt:

5 kerstcadeau ideeën voor deze kerst

De goedheiligman heeft het land weer verlaten en de kerstdagen staan voor de deur. De gezellige Decembermaand is begonnen en het is ieder jaar weer een hele onderneming om cadeaus bij elkaar te zoeken. Winkel in, winkel uit om vervolgens voor lege schappen te staan. Om nog maar te zwijgen over het bedenken wat je dit jaar onder de boom legt. Onze kerstcadeau ideeën helpen je op weg. We hebben leuke cadeaus om te geven voor in huis én je hoeft er niet eens de deur voor uit. Lees meer over de 5 ideeën voor kerstcadeaus in dit artikel. 

Dit jaar is Printmijnstad de kerstman voor al je kerstcadeaus 

Leuke kerstcadeaus bestel je bij Printmijnstad. Niet alleen heb je hier één shop voor al je kerstcadeaus, je kunt ze ook nog eens helemaal zelf samenstellen. Geen dertien-uit-een-dozijn kerstcadeau, maar een presentje dat past in het interieur van de ontvanger én mooie herinneringen voor altijd vastlegt. Of je nu op zoek bent naar een last minute kerstcadeau of gewoon kerstcadeau inspiratie zoekt: bij Printmijnstad zit je goed. 

Kerstcadeau-idee #1: een stedenposter 

Als je al bekend met onze webshop, is de kans groot dat dat komt door onze stedenposters. In meer dan 1000 huishoudens in Nederland én België hebben onze stedenposters namelijk een mooie plek aan de muur. Dit zijn plattegronden van een plek naar keuze: van Noordwijk tot aan de Noordpool. Je kiest in onze editor zelf de locatie en kunt net als bij Google Maps in- en uitzoomen. Zo krijg je de perfecte plek op een poster: de wijk waar de ontvanger is opgegroeid, de favoriete vakantieplek of misschien de plek waar een aanzoek is gedaan. Iedere plek zit vol met herinneringen en dat maakt dit kerstcadeau zo leuk. Het staat niet alleen mooi in een interieur, maar het legt ook nog eens een herinnering of gevoel vast. 

Geef een stedenposter als kerstcadeau 

Je kunt de stedenposter ook als muurcirkel laten afdrukken

Kerstcadeau-idee #2: een puzzel

Is de ontvanger van jouw kerstcadeau een echte puzzelaar? Dan mag een unieke stedenpuzzel van Printmijnstad niet missen in de collectie! En geloof ons maar: het is een echte hersenkraker. Je kunt namelijk, net als bij de stedenposter, je favoriete plaats laten afdrukken. De kleine details zoals straten of rivieren maken deze puzzel extra uitdagend. En na het puzzelen hoef je de puzzel niet op te ruimen, maar kan je 'm ook ophangen. Zo heb je extra veel plezier ervan! Je kunt kiezen uit 252, 315, 500 of 1000 stukjes. 

Ontwerp je eigen puzzel 

Kerstcadeau-idee #3: een sterrenposter 

Wist je dat je niet alleen stedenposters, maar ook sterrenposters bij ons kunt ontwerpen? Zonder erbij na te denken zeggen we de uitspraak ‘het staat in de sterren geschreven’. Dat komt niet uit de lucht vallen, omdat de sterrenhemel iedere avond anders staat. En dus staat iedere gebeurtenis letterlijk in de sterren geschreven. Bij Printmijnstad kunnen we iedere sterrenhemel op een bepaalde plek en datum voor je terughalen en printen op een poster. Iedere belangrijke datum kun je daarmee voor altijd vereeuwigen op een poster: de dag dat je verkering kreeg, je het ja-woord aan je partner gaf of zelfs een verdrietige gebeurtenis zoals het overlijden van een dierbaar persoon. Dit kerstcadeau is niet alleen een mooie poster, maar roert de ontvanger ongetwijfeld tot tranen. 

Ontwerp een sterrenhemel-poster

Kerstcadeau-idee #4: een sterrenbeeldposter

 

Nu we toch in de sterrenhoek zitten, willen we het met je hebben over een sterrenbeeldposter. Iedereen heeft een eigen sterrenbeeld met bijbehorende karaktertrekken, gebaseerd op astrologie. Ken jij iemand die altijd bezig is met sterrenbeelden en wil je diegene een uniek cadeau geven? Dan mag een sterrenbeeldposter niet als pakje onder de boom missen. Het enige wat je nodig hebt is de geboortedatum van de ontvanger en wij doen de rest voor je. Het sterrenbeeld wordt automatisch afgebeeld op de poster en je past 'm helemaal aan naar eigen smaak. Inpakken als cadeau en direct naar jouw adres óf die van de ontvanger sturen. Een kerstcadeau bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

Geef een sterrenbeeldposter als kerstcadeau

Kerstcadeau-idee #5: een cadeaubon van Printmijnstad 

Tja, voor ‘n ander bepalen wat mooi aan de muur hangt, is natuurlijk best wel lastig en ook een beetje tricky. Je kunt al onze kerstcadeaus personaliseren en helemaal samenstellen naar eigen smaak. Maar die grote hoeveelheid aan keuze kan ook voor keuzestress zorgen. Daarom kun je ook een cadeaubon als kerstcadeau onder de boom leggen. Zo laat je de ontvanger z’n eigen kerstcadeau van Printmijnstad samenstellen. Je kunt zelf een bedrag kiezen, vanaf 25 euro. 

Leg een cadeaubon onder de kerstboom

Het kerstcadeau direct ophangen

Een kerstcadeau verzinnen was nog nooit zo gemakkelijk. Met onze kerstcadeau ideeën heb je ongetwijfeld voldoende inspiratie voor 'n pakje onder de boom. Maar je wil natuurlijk ook de muurcirkel of poster direct kunnen ophangen. Bij onze muurcirkels kun je direct een ophangset in het bestelproces bestellen. En voor onze posters zijn verschillende, toffe ophangsets. Kies bijvoorbeeld voor houten latjes voor een dromerige look of aluminium lijsten die perfect passen in een industrieel interieur. Zo is je kerstcadeau direct klaar voor gebruik en heb je een extra mooie kerstmis! 

Toch niet waar je naar opzoek bent?

Ontwerp dan zelf een poster van je favoriete plaats!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling