Printmijnstad Blogt:

Welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar in een relatie?

Kreeft is gevoelig, Ram een echte leider en Stier koppig. Waarschijnlijk ken je de kenmerken van je eigen sterrenbeeld en ken je misschien ook van andere sterrenbeelden de kenmerken. Maar heb je je ook weleens verdiept in de compatibiliteit van sterrenbeelden? Ruziën jij en je partner vaak of zijn jullie juist een soort van Yin en Yang samen? Waarschijnlijk heeft dat (deels) te maken met jullie sterrenbeelden. Op de vraag ‘welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar?’ geven we in dit blog antwoord. 

 

Of ontwerp direct je eigen sterrenbeeldposter van Printmijnstad

Hoe zijn sterrenbeelden ontstaan? 

De een is veel bezig met astrologie, de ander is er niet in geïnteresseerd. Als je op een heldere nacht naar de lucht kijkt, zie je veel sterren aan de hemel prijkt. En als je je goed verdiept, dan kom je erachter dat de verschillende sterren samen een figuur vormen. De bekendste figuren zijn de twaalf tekens van het dierenriem (ook wel sterrenbeelden genoemd). Iedere maand staan de sterren aan de hemel anders en worden er andere figuren gevormd. Vandaar dat sterrenbeelden samenhangen met de maand waarin je geboren bent. En volgens astrologen hangen die sterrenbeelden weer samen met persoonskenmerken. In dit artikel bekijken we per sterrenbeeld bij wie jij het beste past.

Welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar?

Per sterrenbeeld vertellen we welke sterrenbeelden het beste hierbij passen. Als startpunt in astrologie wordt de lente gekozen, als de zon in het sterrenbeeld Ram staat. Daarom beginnen we met Ram en op die manier werken we het hele rijtje af. 

 • Ram (21 maart t/m 20 april): beste match met Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Schorpioen.
 • Stier (21 april t/m 21 mei): beste match met Vissen, Weegschaal, Schorpioen, Steenbok, Maagd.
 • Tweelingen (22 mei t/m 21 juni): beste match met Weegschaal, Boogschutter, Waterman.
 • Kreeft (22 juni t/m 22 juli): beste match met Schorpioen, Vissen, Waterman, Stier.
 • Leeuw (23 juli t/m 23 augustus): beste match met Tweelingen, Leeuw, Schorpioen, Steenbok.
 • Maagd (24 augustus t/m 22 september): beste match met Vissen, Tweelingen, Stier, Kreeft, Steenbok.
 • Weegschaal (23 september t/m 22 oktober): beste match met Ram, Tweelingen, Leeuw, Waterman.
 • Schorpioen (23 oktober t/m 21 november): beste match met Ram, Leeuw, Vissen, Steenbok, Kreeft.
 • Boogschutter (22 november t/m 22 december): beste match met Ram, Tweelingen, Maagd, Waterman.
 • Steenbok (23 december - 20 januari): beste match met Stier, Leeuw, Schorpioen, Maagd.
 • Waterman (21 januari t/m 19 februari): beste match met Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter.
 • Vissen (20 februari t/m 20 maart): beste match met Stier, Kreeft, Steenbok, Schorpioen, Maagd.

Op zoek naar een leuk sterrenbeeld cadeau? Lees onze blog over de leukste sterrenbeeld cadeaus om te geven.

Wil je graag meer weten over sterrenbeelden?

Astrologie voor beginners is hét boek voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van de astrologie en het interpreteren van (geboorte)horoscopen. Terwijl veel andere boeken zich verliezen in ingewikkelde termen, blinkt dit boek uit in helderheid en simpliciteit. In begrijpelijke bewoordingen wordt alles besproken wat je moet weten over astrologie. Zo kan iedereen snel aan de slag met het interpreteren van zijn of haar eigen horoscoop.

Ben jij met je partner de ultieme match? 

Zijn jij en je partner een match made in heaven en net zo onafscheidelijk als Vissen en Kreeft, Waterman en Tweelingen of Leeuw en Ram? Geef je partner een mooi Valentijns- of verjaardagscadeau! Bij Printmijnstad kun je de sterrenbeelden namelijk laten afdrukken op een stijlvolle poster. 

Het enige wat je hoeft te doen is 2 losse posters te maken en de geboortedatum van jezelf en de ander in te vullen. Daarna kun je kiezen uit verschillende kleurstijlen, vormen, materialen en voorzien van een persoonlijke tekst. En het allerleukste nieuws van de dag? Als je 2 posters bestelt, krijg je 5 euro korting op je bestelling. 

Maak je eigen sterrenbeeldposter van Printmijnstad

Toch niet waar je naar opzoek bent?

Ontwerp dan zelf een poster van je favoriete plaats!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling