Een Valentijnscadeau voor haar

Het is bijna het weer zo ver: Valentijnsdag. De afgelopen jaren is deze romantische dag gebombardeerd tot een groot commercieel feest. Maar wist je dat deze dag uit een ver verleden stamt, namelijk uit een oud Romeins feest genaamd Lupercalia. De precieze oorsprong van het feest is onduidelijk, maar het werd geassocieerd met romantiek en het vinden van een partner.

In de vijfde eeuw besloot de kerk om de heilige Valentijn, een priester die gedood werd omdat hij huwelijken sloot tijdens een verbod op het huwelijk door de Romeinse keizer Claudius II, te eren op 14 februari. En nu vieren we al eeuwenlang Valentijnsdag op deze datum.

Vandaag de dag draait het erom dat je je geliefde (of geheime crush) even laat weten dat je aan haar denkt. En je wilt natuurlijk ook niet zonder lege handen staan. Op zoek naar een persoonlijk valentijnscadeau voor haar? Bekijk de mogelijkheden van Printmijnstad.

Het beste Valentijnscadeau voor haar

Je neemt haar mee uiteten of geeft een sieraad cadeau. Heb jij het Valentijnscadeau voor haar al klaarliggen? Het liefst geef je natuurlijk een cadeau met een speciale betekenis of mooie herinnering. Op Printmijnstad ontwerp je zelf de mooiste posters. Kies voor een sterren- of stedenposter en hou die herinnering levend.

De sterrenposter

Op Valentijnsdag wil je jouw geliefde laten weten hoeveel zij voor je betekent. Onze unieke sterrenposter is het perfecte Valentijnscadeau voor haar. Deze unieke poster laat de liefde die jullie verbindt voor altijd in de sterren stralen. Of het nu gaat om de dag waarop jullie elkaar ontmoetten, de geboorte van jullie kind of de dag waarop jullie het ja-woord aan elkaar gaven, deze poster legt deze speciale momenten vast voor eeuwig. Probeer het zelf en verras jouw liefde met een onvergetelijk Valentijnscadeau.

Leg een bijzondere dag vast in de sterren

De dag dat jullie elkaar ontmoetten, elkaar het ja-woord gaven of een andere belangrijke gebeurtenis. Leg het voor altijd vast in de sterren op een poster. ❤

De stedenposter

De plek waar jullie liefdesverhaal begon of waar jij op je knieën ging voor je geliefde. Houden jullie deze romantische locatie voor altijd in jullie hart? Verras haar dan met een stedenposter van die specifieke plek. Van Berlicum tot Beijing, elke plaats ter wereld kan worden afgebeeld op een stijlvolle poster. Herbeleef jullie liefde iedere dag met dit onvergetelijke Valentijnscadeau voor haar.

De sterrenbeeldposter

Is zij bezeten van astrologie en is jullie liefde gebaseerd op jullie overeenkomstige sterrenbeelden? Verras haar dan op Valentijnsdag met een schitterende sterrenbeeldposter. Alles wat je nodig hebt, is haar geboortedatum en wij zorgen dat het juiste sterrenbeeld op de poster staat afgebeeld. Maak het af met een romantische tekst en bestel er een elegante ophangslijst bij, zodat zij dit unieke cadeau altijd bij zich in de buurt heeft.

Our wedding day sky - Sterrenkaart

Speciaal voor Valentijnsdag krijg je de 2e poster gratis...

Bestel nog een mooie poster voor jezelf of geef je geliefde 2 posters cadeau. Daarom kies je voor een Valentijnscadeau voor haar van Printmijnstad:

✅ Gratis verzending
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling