Een cadeau voor mama

Zoek je een uniek cadeau voor mama? Je wilt je moeder graag verrassen omdat ze altijd voor je klaarstaat, omdat moederdag voor de deur staat of omdat ze binnenkort haar verjaardag viert. Op deze pagina geven we je graag cadeau-inspiratie voor jouw mama!

Een sterrenposter voor mama

De meeste moeders maak je blij met een item voor in het interieur. Maar je wilt natuurlijk geen dertien-in-een-dozijn decorstuk met *enter random inspirational quote* erop gedrukt. Je bent op zoek naar een uniek cadeau voor mama. In dat geval zijn onze sterrenposters gegarandeerd een schot in de roos!

Je kunt namelijk de sterrenhemel op een willekeurige datum laten afdrukken. Ontwerp bijvoorbeeld de sterrenhemel van de geboorte van haar kinderen, de dag dat ze haar ja-woord gaf of andere, belangrijke gebeurtenis in haar leven. Weten hoe het werkt? Probeer een belangrijke datum uit in onze editor en ontdek het zelf!

poster store

Geef je mama een uniek cadeau

Een unieke gebeurtenis op originele manier vastleggen? Ontwerp een sterrenposter naar eigen smaak.

Een stedenposter voor mama

Die ene tropische bestemming. Of misschien toch juist het dorp waarin ze opgroeide? Bijna iedereen heeft een unieke plek op de wereld waaraan warme herinneringen worden gekoesterd. Wat is die van haar? Leg het vast in een cadeau voor mama. Print haar favoriete plek op een poster: van Katwijk tot Kazachstan.

Amsterdam close up - Cadeau

Van Kazachstan tot Katwijk...

Leg de favoriete plek van je moeder vast op een stedenposter van Printmijnstad.nl.

Een sterrenbeeldposter voor mama

Is je moeder gek op astrologie? Baseert ze beslissingen op basis van haar horoscoop en geeft ze jou advies op basis van je sterrenbeeld? Dan is een sterrenbeeldposter het perfecte cadeau voor mama. Geen nood als jij haar sterrenbeeld niet kent: je hoeft alleen haar verjaardag in te vullen. Dan zoeken wij het juiste sterrenbeeld erbij. Probeer het zelf.

Maak je sterrenbeeldposter

Verras je mama met een cadeau van Printmijnstad

Verdient jouw moeder het om in het zonnetje te staan? Vereeuwig een herinnering voor altijd op een poster van Printmijnstad. Je kiest je favoriete type poster, kiest de juiste kleuren, geeft een mooie tekst mee en vervolgens kies je het type. Je kunt 'm laten afdrukken op een papieren poster, op een muurcirkel, op een telefoonhoesje of zelfs als puzzel!

Daarom kies je voor Printmijnstad:

 Gratis verzending 
 Onze producten worden gemaakt in Nederland 
 Unieke designs, gemaakt door jou
 Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling