Een mooi cadeau voor oma vind je op Printmijnstad.nl

Zoek je een mooi cadeau voor oma, voor haar verjaardag, kerst of feestelijk jubileum? Wat geef je je oma die alles al heeft? Met een bos bloemen of flinke doos bonbons maak je haar waarschijnlijk wel blij. Maar wil je een cadeau aan je oma geven dat persoonlijk is, dat een mooie herinnering vastlegt en haar misschien wel ontroert? Dan zit je goed met de posters van Printmijnstad. Dit zijn niet zomaar posters die ieder interieur opfleuren, maar dragen ook een mooie herinnering of gebeurtenis met zich mee. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende posters, zodat jij je oma kunt verrassen met een uniek cadeau!

Over de posters van Printmijnstad

Een warm en huiselijk interieur kernmerken zich vaak door een kleurtje aan de muur, bijpassende meubels, een mooi tapijtje op de vloer... en accessoires aan de muur om de boel helemaal aan te kleden. Online kun je prachtige posters vinden om je woon- of slaapkamer mee op te fleuren. Maar hoe tof is het om een poster te vinden die een speciale herinnering met zich meebrengt? Twee vliegen in één klap!

In iedere poster van Printmijnstad zit een dubbele betekenis. Benieuwd welke herinnering of gebeurtenis je kunt vastleggen met de stedenposter, coördinatenposter, de sterrenposter of sterrenbeeldposter?

De stedenposter

Met de stedenposter van Printmijnstad leg je een herinnering van een bepaalde plek vast. Bijvoorbeeld het dorp waar je oma is opgegroeid, de plek waar ze je opa heeft ontmoet of de vakantiebestemming waar ze mooie herinneringen aan heeft. Van IJsselstein tot IJsland: je kunt de gedetailleerde plattegrond van welke plek dan ook op de wereld vastleggen op een poster van Printmijnstad.

Om dit cadeau voor je oma te maken hoef je geen geografisch wonder te zijn of de Aardrijkskundelessen van vroeger te herinneren. In onze editor vul jij de plaatsnaam in en de plattegrond popt automatisch op. Je kunt in- en uitzoomen, een specifieke straat bekijken en vervolgens het ontwerp klaarmaken voor de persen van de drukkerij. Een poster maken was nog nooit zo makkelijk!

De stedenposter van Printmijnstad

Van IJsselstein tot IJsland: de stedenposter is het perfecte cadeau voor je oma die gék is op een specifieke plek, in welk land dan ook.

De coördinatenposter

De coördinatenposter is een variatie op de stedenposter. Ook hier kun je, op basis van locatie, een mooie plek vastleggen op een poster. In plaats van een plattegrond, worden de longtitude en langtitude (coördinaten van een specifieke plek) vastgelegd op een posters. Mooi in interieurs waar minimalisme de boventoon voert. Ontwerp de coördinatenposter hier.

De sterrenposter

De sterrenposter is niet zomaar 'n poster. Het is een heel bijzondere poster die belangrijke herinneringen vastlegt. Herinneringen die in de sterren staan geschreven.

De geboortedatum van haar (klein)kinderen, de dag waarop ze het ja-woord gaf aan je opa of andere mooie herinnering: je kunt het vastleggen op een sterrenposter. Iedere dag staat de sterrenhemel anders. Met de sterrenposter kun je de sterrenhemel van een specifieke datum terughalen en laten afdrukken op een poster.

Hiervoor hoef je geen sterrenkundige te zijn. Via deze editor vul je de specifieke datum van een mooie datum in en wij zoeken de sterrenhemel uit het verleden erbij. Is dat geen mooi (en misschien wel emotioneel) cadeau voor oma?!

When we said

Het staat in de sterren geschreven

De geboortedatum van haar (klein)kinderen, de dag waarop ze het ja-woord gaf aan je opa of andere mooie herinnering: leg het vast op een sterrenposter voor oma.

De sterrenbeeldposter

Staat AstroTV altijd aan als je bij je oma over de vloer bent, leest ze haar horoscoop wekelijks en weet ze alles over sterrenbeelden? Dan mag de sterrenbeeldposter niet aan haar muur ontbreken. Je hoeft hiervoor geen astroloog te zijn: vul haar geboortedatum in in deze editor en wij zoeken het sterrenbeeld erbij en plaatsen 'm op een poster. Leuk om te geven voor haar eigen geboortedatum, maar misschien ook die van haar (klein)kinderen af te drukken. Hoe meer posters je bij Printmijnstad bestelt, hoe hoger de korting! Dit jaar krijgt oma véél cadeaus.

Het cadeau voor je oma personaliseren

Ook al hangen de posters van Printmijnstad in duizenden huishoudens in Nederland en België, je hoeft niet bang te zijn dat je je oma hetzelfde cadeau geeft als de buurman in huis heeft hangen. Door de grote variëteit aan posters én het feit dat je de posters helemaal naar wens kunt samenstellen, zorgt voor een uniek cadeau. Zo personaliseer je het cadeau, zodat het helemaal aansluit op haar interieur. Het oog wil ook wat.

Kleurstijlen

Je kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende kleuren per poster. Houdt je oma van felle kleuren of straalt haar woonkamer juist rust uit? Pas daar de wandposter op aan.

Vormen

Onze muurposters zijn beschikbaar in verschillende vormen. Rond, hartvorm, staand of liggend. Als je de stappen volgt van het ontwerpen van de poster, kom je er vanzelf op uit.

Materialen

Standaard worden onze posters op FSC-gekeurd papier afgedrukt. Maar wist je dat je ook kunt kiezen voor kunststof of aluminium? En wil je ‘n keer wat anders, dan kan je ‘m ook op muurcirkel, telefoonhoesje of zelfs puzzel laten afdrukken.

Je oma verrassen met een persoonlijk cadeau van Printmijnstad

Wil je je oma verrassen met een persoonlijk cadeau? Kies voor de posters van Printmijnstad en geniet van de volgende voordelen:

✓ Gratis verzending

✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland

✓ Unieke designs, gemaakt door jou

✓ Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling