Zoek je een uniek cadeau voor opa?

M’n opa, m’n opa. m’n opa. In heel Europa was er niemand zoals jij.
M’n opa, m’n opa. m’n opa. En niemand was zo aardig voor mij.
In heel Europa, m’n ouwe opa. Nergens zo iemand als jij.

Zong jij dit liedje vroeger ook voor je allerliefste opa? Waarschijnlijk zul je nu, in je volwassene jaren, geen liedje meer voor je opa opdragen met z'n verjaardag. Maar voor deze of een andere feestelijke gelegenheid wil je natuurlijk wel 'n leuk cadeau voor opa regelen. Wist je dat je op Printmijnstad zelf cadeaus kunt ontwerpen die herinneringen voor altijd aan je muur vereeuwigen? We vertellen er op deze pagina meer over.

Een persoonlijk cadeau voor opa

De standaardcadeaus zoals een mok met daarop 'De liefste opa!' bedrukt of de zelfgekleide asbak kunnen we waarschijnlijk allemaal wel van het lijstje afstrepen. Het gaat om het gebaar, maar het is zonde dat deze cadeaus uiteindelijk ergens staan te stofhappen. Bij Printmijnstad maak je unieke en persoonlijke cadeaus voor je opa, voor iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld voor z'n verjaardag, jubileum, kerst of sinterklaas.

De posters van Printmijnstad doen namelijk méér dan alleen het interieur van je opa's huis opfleuren. Ze vereeuwigen ook een gebeurtenis of herinnering. Én je kunt ze voorzien van een persoonlijke touch. Lees op deze pagina meer over de verschillende posters die je cadeau kunt doen aan je opa.

De stedenposter

De stedenposter vereeuwigt een onvergetelijke herinnering aan een specifieke locatie. Bijvoorbeeld het dorp waar je opa opgroeide, de plek waar hij z'n grote liefde ontmoette of de vakantiebestemming waar hij dierbare herinneringen aan koestert: je kunt die herinnering voor je opa vastleggen op een stedenposter van Printmijnstad.

Je hebt hiervoor geen topografische kennis nodig: met onze editor voer je de naam van de plaats in en de plattegrond verschijnt automatisch. Je kunt in- en uitzoomen, specifieke straten bekijken. Personaliseer het cadeau voor je opa met de juiste kleuren, een persoonlijke boodschap erbij en een mooi ophangsysteem erbij - en het cadeau is direct klaar om op te hangen. Van Castricum tot Curaçao: je kunt iedere plek ter wereld vastleggen op een poster van Printmijnstad.

Geef een stad cadeau

Van Castricum tot Curaçao: welke plek geef jij aan je opa cadeau?

De coördinatenposter

Onze coördinatenposter is een beetje zoals de verschillende landen in zuidoost Azië met elkaar worden vergeleken: 'same same, but different'. Net als bij de stedenposter leg je hier een locatie vast. Maar dan niet op basis van een plattegrond, maar op basis van coördinaten.

Iedere plek op de wereld heeft unieke coördinaten. Die coördinaten bestaan uit de longtitude en latitude (oftewel: de hoogte- en breedtegraad). Een combinatie van die 2 graden zorgt voor een unieke code. De coördinaten van centrum Amsterdam zijn bijvoorbeeld: N 52º22' / E 04º53'.

Geen nood: je hoeft niet zelf de coördinaten van een specifieke plek op te zoeken. Vul de plek in en de coördinaten worden automatisch ingevuld. Het resultaat? Een mooie herinnering op een poster die perfect past in een rustig, minimalistisch of strak interieur.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Ontwerp de coördinaten poster hier.

De sterrenposter

Is je opa gek op de sterrenhemel óf wil je gewoon een mooie gebeurtenis op een specifiek moment vastleggen? Dan is de sterrenposter het perfecte cadeau voor opa. Iedere dag staan de sterren namelijk anders. En met onze editor kunnen we de sterrenhemel op een specifiek moment terughalen uit het verleden. Kijk hieronder maar eens, een aantal voorbeelden van andere klanten die ook sterrenhemels als cadeau maakten voor een ander:

Of het nu gaat om zijn trouwdatum, geboortedatums van zijn (klein)kinderen of andere belangrijke gebeurtenis: je legt het vast op een sterrenposter. Wist je dat, als je meerdere posters in één keer bestelt, je extra korting krijgt op je poster?

De sterrenbeeldposter

Staat AstroTV standaard aan als je bij opa over de vloer komt, weet hij alles over horoscopen en sterrenbeelden? Dan mag een sterrenbeeldposter niet ontbreken aan z'n muur. Wil je bijvoorbeeld een mooie poster van je opa z'n sterrenbeeld cadeau geven? Dan hoef je alleen maar zijn geboortedatum in te vullen in de editor en wij doen de rest.

Kreeft, Weegschaal of Vissen?

Geef je opa een toffe sterrenbeeldposter cadeau.

Je opa verrassen met een uniek cadeau van Printmijnstad?

Wil je je oma verrassen met een persoonlijk cadeau? Kies voor de posters van Printmijnstad en geniet van de volgende voordelen:

✓ Gratis verzending

✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland

✓ Unieke designs, gemaakt door jou

✓ Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling