Geef een kadobon van Printmijnstad: geschikt voor iedere gelegenheid

Het ene weekend een verjaardag, het andere weekend housewarming en tussendoor nog een bruiloft. Je inbox stroomt vol met uitnodigingen en iedere keer moet je weer een uniek cadeau verzinnen. Je hebt geen zin om een biljet in een envelop te stoppen, maar vindt het tegelijkertijd ook lastig om een cadeau voor een ander te bestellen. Gelukkig hebben wij de oplossing (oké, we zijn misschien een beetje bevooroordeeld: de kadobon van Printmijnstad. De ontvanger kan daarmee z'n eigen cadeau samenstellen. Van accessoires in huis tot een telefoonhoesje, je bestelt 't allemaal met onze kadobon.

Wat geef je cadeau met ‘n kadobon van Printmijnstad?

De naam zegt 't al: Printmijnstad. Je kunt bij ons je eigen stedenplattegrond ontwerpen. Van Panningen tot Peking: iedere locatie kun je vastleggen. Om als poster aan de muur te hangen, of als print op je telefoonhoesje.

Amsterdam close up - Cadeau

De stedenplattegronden van Printmijnstad

Van iedere uithoek op de wereld kun je een plattegrond maken. Iedereen heeft tenslotte zo'n plek op aarde waar warme herinneringen worden gekoesterd. Van de eigen woonplaats tot dat ene, exotische oord aan de andere kant van de wereldbol. Bij Printmijnstad kun je 'm laten printen op poster, muurcirkel, puzzel of telefoonhoesje.

Sterrenhemels & sterrenbeeld posters

Maar dat is niet alles: je kunt namelijk ook andere herinneringen vastleggen bij Printmijnstad. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sterren- of sterrenbeeldposter? Met onze ontwerptool voor sterrenhemels kun je de sterrenhemel uit het verleden opvragen en laten afdrukken op een poster. Zo staat iedere herinnering in de sterren geschreven.

Is degene aan wie je de kadobon geeft veel bezig met astrologie? Dan is een sterrenbeeldposter een goed idee. Vul de geboortedatum in en het sterrenbeeld wordt op poster afgedrukt.

De kadobon bestellen?

De bovenstaande producten kun je bestellen met de cadeaukaart. Met onze kadobon geef je de ontvanger zelf de mogelijkheid om een eigen, persoonlijk cadeau te bestellen. Beschikbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een cadeau is dat pas bij de smaak van de ontvanger. Met de kadobon kun je...

  • ...Zelf het bedrag kiezen wat je wil geven, startend vanaf 25 euro. 

  • ...'m direct naar de ontvanger sturen. Bestel vooraf, en bepaal zelf wanneer ‘ie wordt bezorgd. Zo ben je nooit meer te laat met het bestellen van een cadeau. 

  • ...een persoonlijk bericht toevoegen voor de ontvanger. 

  • 'm laten inpakken als cadeau: zo wordt het uitpakken een feestje!

Bestellen? Via deze pagina kun je ‘m gelijk bestellen. De kadobon is na uitgifte één jaar geldig. Wil je je medewerkers een blijk van waardering geven? Je kunt ze in grote oplage bestellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Cadeaubon Bestellen

Vul onderstaand formulier in om iemand te verrassen met een Printmijnstad cadeaubon!

Populaire bedragen: € 25 € 35 € 50

Verstuur de cadeaubon zodra de bestelling geplaatst is.

Kies zelf wanneer de cadeaubon verzonden wordt.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling