Zodiac poster

zodiac sign

Ben jij gek op astrologie en alles wat te maken heeft met sterrenbeelden? Dan ben je op deze pagina precies op het juiste adres. Je kent Printmijnstad misschien van de unieke stedenposters, maar we doen meer dan alleen dat. In onze shop kan je namelijk je eigen zodiac (sign) poster ontwerpen én af laten drukken.

Wat is een zodiac sign?

Maar we beginnen bij het begin: want wat is een zodiac sign precies? Je zodiac sign is uit het Engels vertaald je sterrenbeeld of astrologisch teken. Iedereen heeft een eigen sterrenbeeld en dit is afhankelijk van de maand waarin je bent geboren. Dit zijn de zodiac signs (of sterrenbeelden) per maand op een rijtje:

 • Steenbok (of Capricorn) 22 december - 19 januari

 • Waterman (of Aquarius) 20 januari - 19 februari

 • Vissen (of Pisces) 20 februari - 20 maart

 • Ram (of Aries) 21 maart - 20 april

 • Stier (of Taurus) 21 april - 20 mei

 • Tweeling (of Gemini) 21 mei - 21 juni

 • Kreeft (of Cancer) 21 juni - 22 juli

 • Leeuw (of Leo) 23 juli - 23 augustus

 • Maagd (of Virgo) 24 augustus - 23 september

 • Weegschaal (of Libra) 24 september - 23 oktober

 • Schorpioen (of Scorpio) 24 oktober - 22 november

 • Boogschutter (of Sagittarius) 23 november - 21 december

Bij ieder zodiac sign vind je bepaalde karakteristieke trekken. Wanneer je je meer verdiept in astrologie zal je hier meer over leren en misschien wel bepaalde kenmerken gaan herkennen.

When we said

Sterrenhemel poster

De sterren staan iedere dag anders. Hoe uniek is het om een afbeelding van een sterrenhemel te hebben op datum van je herinnering? Deze afbeelding van een sterrenhemel kan je gemakkelijk aan de muur hangen, zodat je er dagelijks aan herinnerd wordt.

Je zodiac sign op een poster maken

Ontwerp jouw zodiac sign poster

Hoe tof is het om dit zodiac sign op een poster te laten printen? Astrologie klinkt misschien een beetje zweverig, maar je hoeft echt geen abonnement op AstroTV te hebben om hierin geïnteresseerd te zijn. Tenslotte gebruikten oude volken zoals de Egyptenaren, Maya's en Inca's astrologie al voor verschillende wiskundige berekeningen, niets zweverigs aan. 

Je zodiac sign kan in twee vormen worden afgebeeld: in een teken of in lijnen met punten. Dit laatste is een verzameling sterren die een figuur vormen als je de lijnen met elkaar verbindt. 

Je hoeft dit niet meer zelf te doen: wij hebben al per zodiac sign opgezocht welke sterren met met elkaar verbonden moeten worden. Het enige wat jij hoeft te doen, is je geboortedatum in te vullen. Je ziet dan direct het juiste zodiac sign, kiest een van de twee stijlen, kiest je favoriete kleur en je zodiac poster is bijna klaar om opgehangen te worden. 

Ontdek jouw zodiac sign

Een ophangsysteem voor je zodiac sign poster

We zeggen nadrukkelijk bijna, want je hebt natuurlijk nog een ophangsysteem nodig. Onze posters worden afgedrukt in A0 t/m A4-formaat en geprint op FSC-gekeurd papier. Je kunt er direct een zwart aluminium lijst bij kiezen voor een strakke afwerking in het juiste formaat. Of houten magnetische latjes voor een warme uitstraling. 

Maar wist je je zodiac poster ook op andere materialen kunt afdrukken? Bijvoorbeeld kunststof (forex) of aluminium (dibond). Iets harder materiaal waar al direct een ophangplaatje wordt bijgeleverd. En zoek je nog ‘n nieuwe hobby? Dan kan je jouw zodiac sign ook als puzzel bestellen! 

Een zodiac poster als cadeau geven

Wil je ‘n keer geen dertien-in-een-dozijn cadeau geven, maar een cadeau dat uniek en persoonlijk is? Dan is een zodiac poster perfect! Veel persoonlijker dan een afbeelding van een zodiac sign kun je het niet maken. Leuk om als verjaardagscadeau te geven, of als kraamcadeau

Bestel een zodiac poster als cadeau

En ben je helemaal into astrologie en sterren? Bekijk dan ook eens onze sterrenhemel posters.  

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling