Poster aan de muur

Tijd om je interieur een upgrade te geven. En hoe kan dat nou beter dan met een toffe poster aan de muur? Het zorgt er niet alleen voor dat de echo minder wordt, het kleedt je woning ook nog eens mooi aan! Op deze pagina vertellen we meer over de verschillende posters van Printmijnstad.

Een stedenposter aan de muur

Iedereen heeft een speciale plek op aarde. Van de plek waar je bent opgegroeid tot de bestemming waar je je eerste, verre reis naartoe maakte. Van Lutjebroek tot Laos. Een stedenposter legt die herinnering voor altijd vast op een poster aan de muur. In onze editor vul je de naam van die specifieke plek in - en vervolgens rolt de plattegrond van de desbetreffende plek eruit.

Amsterdam close up - Cadeau

Je favoriete stad aan de muur

Van Lutjebroek tot Laos: leg je favoriete plek op aarde vast op een poster aan de muur. Onze stedenposter is een plattegrond van een specifieke plek - die je helemaal kunt personaliseren naar jouw wensen. Ontdek hoe jouw stad er op een poster uitziet.

Een coƶrdinatenposter aan de muur

Heb je een minimalistisch interieur, maar wil je wƩl een voor jou bijzondere plek vastleggen aan de muur? Kies dan voor voor de coƶrdinatenposter aan de muur. Net als bij de stedenposter kun je iedere plek op de wereld vastleggen. Die plek wordt dan niet als plattegrond vastgelegd, maar in de vorm van coƶrdinaten. Geen zorgen: je hoeft de coƶrdinaten zelf niet op te zoeken; dat doet onze editor voor jou.

Sterrenposter aan de muur

De geboorte van je eerste kind, het moment waarop je het ja-woord gaf of een ander belangrijk moment: het staat in de sterren geschreven. Iedere dag staan de sterren namelijk anders. En via Printmijnstad kun je die sterrenhemel vereeuwigen op een poster aan de muur. Je vult in de editor de specifieke datum in - en wij doen de rest.

Het staat in de sterren geschreven

De geboorte van je eerste kind, het moment waarop je het ja-woord gaf of een ander belangrijk moment: het staat in de sterren geschreven. Ontdek hoe de sterren stonden op jouw speciale datum.

Sterrenbeeldposter aan de muur

Ben je gek op astrologie? Dan mag een sterrenbeeldposter niet aan je muur missen. Iedere maand staan de sterren op een bepaalde manier - en door de sterren in lijntjes met elkaar te verbinden, ontstaan er symbolen. De sterrenbeelden. Kreeft, Vissen of Leeuw. Benieuwd hoe jouw sterrenbeeld eruit ziet?

Extra leuk om ook cadeau te geven aan je partner of een vriend(in). Iedere tweede poster ontvang je namelijk met korting!

Ook een poster aan de muur maken?

Ga je voor een steden-, sterren-, sterrenbeeld- of coƶrdinatenposter? Je ontwerpt de mooiste posters in onze bij Printmijnstad:

āœ… Gratis verzending

āœ… Onze producten worden gemaakt in Nederland

āœ… Unieke posters die je zelf online maakt

āœ… Uit meer dan 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot

āœ… Tienduizenden klanten gingen je al voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling