Romantisch cadeau voor haar

Valentijnsdag of jullie jaarlijkse jubileum nadert en je wil natuurlijk niet met lege handen staan. Je waardeert je vriendin enorm of hoopt met een romantisch cadeau een relatie met haar te krijgen. Wat je reden ook is: je bent op zoek naar een romantisch cadeau voor haar. En met een persoonlijke poster van Printmijnstad komt dat helemaal goed. 

Bij Printmijnstad vind je verschillende cadeaus die je kunt personaliseren. Denk aan stedenposters, sterren- en sterrenbeeldposters, muurcirkels, puzzels en tuinposters. Je kunt ze opmaken naar je eigen smaak, zodat het in ieder interieur past.

Een stedenposter

De plek waar jullie elkaar hebben ontmoet of waar zij is opgegroeid. Hoe romantisch is het als je exact die plek kunt vereeuwigen op een poster voor haar? Met de ontwerptool van Printmijnstad kan dat. Je geeft de plaatsnaam in, zoomt in op die specifieke plek en vervolgens laat je ‘m afdrukken op een poster, muurcirkel of puzzel. Je kiest de favoriete kleur zodat het perfect aansluit bij de rest van het interieur. Je kunt iedere plattegrond van de wereld hierop laten afdrukken: van Katwijk tot aan Kathmandu. 

When we said

Sterrenhemels

Het staat in de sterren geschreven is een term die we gebruiken om een magisch moment te beschrijven. En dat is niet zomaar, want op ieder moment en op iedere plek staat de sterrenhemel anders. Het moment dat jullie elkaar een eerste kus deelden of het moment dat jullie elkaar het ja-woord gaven. Die sterrenhemel kunnen we aan de hand van de specifieke datum en plaats terughalen en voor je op een poster plaatsen. Personaliseer ‘m naar eigen smaak. Als dat niet een romantisch cadeau voor haar is, dan weten we ‘t ook niet meer. 

wall art sterrenbeeldposter

Sterrenbeeldposter

Is je vriendin of date gek op sterrenbeelden en betekenissen erachter? Dan is een sterrenbeeldposter een romantisch cadeau. Afhankelijk van de maand waarin ze is geboren heeft ze een bepaald sterrenbeeld. Jij hoeft alleen maar haar geboortedatum te weten en wij doen de rest voor je. En heb je inspiratie nodig voor een mooie quote op de poster? Dan inspireren we je vast met een van deze 27 quote-ideeen voor op je poster

Je romantische cadeau bestellen

Ben je er al aan uit welk romantisch cadeau voor haar je gaat bestellen? Vergeet dan niet om er een ophangsysteem bij te bestellen. Kies voor mooie, strakke lijsten bij in een modern interieur of voor houten latjes in een dromerig interieur. Onze muurcirkels en tuinposters worden automatisch voorzien van een ophangsysteem. 

Daarom kies je voor een poster van Printmijnstad:

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Unieke designs, gemaakt door jou
✓ Uit 462 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Bestel je romantische cadeau voor haar

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling