Ronde wanddecoratie

Je interieur mag een beetje speels zijn. Tussen alle strakke lijnen, minimalistische accesoires en lijntekeningen doet ronde wanddecoratie het goed. Bij Printmijnstad vind je niet zomaar ronde wanddecoraties, maar wanddecoraties die je helemaal zélf ontwerpt. Door er een unieke herinnering in te vereeuwigen. Benieuwd hoe het werkt? We vertellen er meer over op deze pagina.

Je eigen (ronde) wanddecoraties ontwerpen bij Printmijnstad

De standaard spreuken op muurdecoraties laten we ver achter ons. "Live, Love, Laugh" verbannen we naar het interieur-kerkhof. Een muurdecoratie moet persoonlijk zijn. Bij Printmijnstad ontwerp je je eigen (ronde) wanddecoratie. De plek waar je bent opgegroeid, waar je je grote liefde ontmoette of het moment waarop je kinderen werden geboren: laat deze specifieke herinneringen of gebeurtenissen vastleggen op een wandcirkel van Printmijnstad. We lichten de verschillende mogelijkheden voor je uit:

De stedenposter

Iedereen heeft een plek op aarde waar bijzonde herinneringen worden gekoesterd. Van Groningen tot Göteborg. Met een plattegrond op de stedenposter laat je die herinnering tot leven komen. Je kunt ervoor kiezen om 'm op papier, als vierkante plaat óf als ronde wanddecoratie te laten afdrukken.

De stedenposter van Printmijnstad

Wist je dat je onze stedenposter ook als ronde wanddecoratie kan bestellen? Ontwerp je stedenposter op een muurcirkel.

Of bestel de stedenposter op normaal formaat

Onze overige wanddecoraties

Wist je dat je - naast de stedenposter - ook andere wanddecoraties kan maken? Deze kun je niet standaard laten afdrukken op een muurcirkel in onze webshop. Op aanvraag kunnen we dit alsnog voor je verzorgen. Neem daarover contact op of bestel een van de onderstaande wanddecoraties als standaard poster direct online.

De coördinatenposter

Wil je een plek minimalistischer uitbeelden? Laat de coördinaten van die specifieke plek afdrukken op een poster of vierkante plaat. Bang dat je de verkeerde coördinaten kiest? Hoeft niet! Onze slimme editor zoekt automatisch de juiste coördinaten erbij.

De sterrenposter

De dag waarop je je grote liefde ontmoette, de geboorte van je kinderen of een andere belangrijke dag: je legt deze gebeurtenissen vast op een sterrenposter. Onze slimme editor zoekt de juiste sterrenhemel van dat specifieke moment uit het verleden erbij. Je kunt de sterrenposter op papier of op een dibond/forex-plaat afdrukken.

De sterrenbeeldposter

Weet jij alles over astrologie en sterrenbeelden? De sterrenbeeldposter is dan de perfecte wanddecoratie voor aan je muur. Vul je geboortedatum in en het juiste sterrenbeeld zoeken we ervoor je bij. Ook leuk om cadeau te doen!

Deze posters kun je standaard niet als ronde wanddecoratie bestellen. Wil je ze alsnog rond afgedrukt hebben? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Wandcirkel van Oudenbosch

Ontwerp je (ronde) wanddecoratie op Printmijnstad

Ben je de standaard prints beu en ben je op zoek naar (ronde) wanddecoratie met een verhaal? Ontwerp je eigen poster op Printmijnstad.nl.

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Ook te bestellen als telefoonhoesje of puzzel
✓ Unieke designs, gemaakt door jou
✓ Uit 450+ reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling