Ontwerp de tofste wanddecoratie bij Printmijnstad

Een interieur is meer dan alleen een paar bijpassende meubels bij elkaar in één ruimte zetten. Je wilt dat de verschillende kleuren, elementen en vormen op elkaar aansluiten en een duidelijke stijl uitstralen. Je huis moet warmte, geborgenheid en veiligheid uitstralen. Een belangrijk onderdeel daarin zijn de wanddecoraties in huis. Het dempt niet alleen het geluid, maar zorgt er ook voor dat het interieur één geheel wordt.

Als je in de online jungle van wanddecoraties stapt, dan zie je een enorm aanbod. In plaats van willekeurige wanddecoraties te kopen, is het slim om eerst een moodboard (bijvoorbeeld op Pinterest) te maken om je ideale interieurstijl in kaart te brengen. Vanuit daar kun je de juiste meubels én wanddecoratie erbij zoeken. En misschien is dat wel een zelfontworpen poster waar een mooie herinnering tot leven wordt gewekt...

Ontwerp je eigen wanddecoratie bij Printmijnstad

Het is niet lastig om online mooie wanddecoraties te vinden die passen bij jouw interieur. Maar je wilt er natuurlijk ook je eigen stempel op drukken en niet een standaard interieur overnemen waar geen ziel in zit. De wanddecoraties van Printmijnstad zijn niet alleen te personaliseren voor ieder interieur, ze dragen ook nog een mooie herinnering, gebeurtenis of boodschap bij zich. We vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden.

De stedenposter

De stad waar je je grote liefde ontmoette, waar je je hele leven hebt gewoond of die ene exotische plek waar je een fantastische vakantie hebt gevierd: iedereen heeft een speciale plek op aarde. Wat is die van jou?

Laat de plattegrond ervan printen op een poster! Op die manier laat je een herinnering tot leven komen op een poster die volledig samensmelt in je interieur. Dat komt omdat je ieder detail - van de specifieke wijk tot de kleurstijl en een persoonlijke tekst - kunt aanpassen naar jouw smaak op de poster. Van Lisse tot Lissabon: je favoriete wanddecoratie maak je bij Printmijnstad.

Of zet je favoriete plek om in coördinaten als wanddecoratie

De sterrenposter

De geboorte van je kinderen, het moment waarop je aan je partner het ja-woord gaf of andere belangrijke gebeurtenis: het staat in de sterren geschreven. Iedere avond staan de sterren namelijk anders. En met de editor van Printmijnstad kun je die sterrenhemel van een bepaald moment terughalen. Hoe tof is het om die specifieke gebeurtenis te verwerken in een toffe wanddecoratie? Ontdek hier hoe het werkt.

De geboorte van je kinderen, het moment waarop je aan je partner het ja-woord gaf of andere belangrijke gebeurtenis: het staat in de sterren geschreven. Ontdek hoe je die herinnering tot leven wekt met een sterrenposter!

De sterrenbeeldposter

Denk je aan een sterrenbeeldposter, dan denk je waarschijnlijk aan een afbeelding van je sterrenbeeld. Dat staat enorm gaaf in je interieur, maar de kans is groot dat je buurman, collega of oudtante ook zo'n poster aan de muur heeft hangen. En jij bent natuurlijk niet op zoek naar zo'n standaard wanddecoratie. De sterrenbeeldposter van Printmijnstad is uniek én ziet er gaaf uit. Deze is namelijk gecombineerd met de sterrenhemel die per maand verandert - en waar de daadwerkelijke sterrenbeelden uit zijn ontstaan. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Je ontdekt het hier.

Persoonlijke wanddecoratie cadeau doen

Waarom alleen jezelf zo'n mooie poster cadeau doen? De wanddecoraties van Printmijnstad zijn het perfecte cadeau voor sinterklaas, kerst, voor een verjaardag, moederdag, vaderdag, als valentijns-, huwelijkscadeau of om te geven op een housewarming. Met een neutrale kleur zit je altijd goed, of kies voor een specifieke stijl als je de smaak van de ontvanger goed kent. Iedere 2e poster die je bij ons bestelt, levert namelijk extra korting op in je winkelmandje.

Geef je jezelf (of een ander) deze wanddecoratie cadeau, dan kun je 'm helemaal naar eigen smaak maken. Je kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende kleurstijlen, de poster op papier, dibond of forex laten afdrukken, voorzien van een persoonlijke tekst of als muurcirkel ontwerpen. Of lijst je papieren poster in een ophangsysteem.

zodiac sign

Kies je voor wanddecoratie van Printmijnstad, dan kies je voor...

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Unieke designs, gemaakt door jou
✓ Uit 450+ reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling