Afbeelding sterrenhemel op datum: het staat in de sterren geschreven!

Er zijn van die dagen die voor altijd in je geheugen gegrift staan. Denk aan je eerste date met je geliefde, je trouwdag of de geboorte van je zoon of dochter. Deze herinneringen vergeet je nooit. Een fysieke herinnering hieraan brengt je weer terug in het moment en geeft je weer even dat warme gevoel. Een dagboek of foto-album geven je deze herinneringen, maar liggen vaak na een tijd stof te happen op zolder. Waarom deze herinneringen zo ver wegstoppen als je het ook kan vastleggen in de sterren? Ontwerp de sterrenhemel op datum-poster bij Printmijnstad.

Afbeelding sterrenhemel op datum

De sterren staan iedere dag anders. Hoe uniek is het om een afbeelding van een sterrenhemel te hebben op datum van je herinnering? Deze afbeelding van een sterrenhemel kan je gemakkelijk aan de muur hangen, zodat je er dagelijks aan herinnerd wordt.

Kies de sterrenhemel voor jouw speciale datum

Niet alleen staan de sterren iedere dag anders, ook de locatie waar je je bevindt heeft invloed op hoe je de sterren ziet. Stel, je eerste date met de liefde van je leven was in dat ene toprestaurant, waar jullie nu iedere mijlpaal vieren. Of je werd ten huwelijk gevraagd op de top van de Tafelberg in Zuid-Afrika. Jouw sterrenkaart wordt niet alleen bepaald op de datum van jouw moment, maar ook de exacte locatie waar je je toen bevond. Dat maakt dit unieke decoratie-item zo speciaal. Daarnaast is het een echte eyecatcher voor je interieur. 

Hoe werkt het maken van een sterrenhemel?

Binnen een paar stappen wordt jouw unieke sterrenhemel op datum gemaakt. Wij hebben het meeste werk namelijk al voor je gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te kiezen voor welke datum en locatie jouw sterrenkaart gemaakt moet worden. Dat kan je doen in onze sterrenhemel ontwerptool. Personaliseer vervolgens jouw sterrenkaart door de kleur aan te passen, te kiezen welke elementen erin moeten komen (melkweg, grid of sterrenbeelden) en kies tot slot het formaat (beschikbaar in 5 verschillende formaten). Ook kan je jouw poster vervolgens voorzien van een unieke tekst. Binnen 2 werkdagen valt jouw sterrenhemel poster op de mat. 

Wil je liever iets stevigers? Je kan je sterrenprint ook laten afdrukken of forex! Deze plaat van geschuimd kunststof is stevig en lichtgewicht, zodat je nog langer kan genieten van jouw herinnering. 

Bestel direct jouw sterrenhemel poster

Een sterrenhemel op datum cadeau geven

Een knuffel of rompertje bij een geboorte, envelop met geld bij een huwelijk. Praktische cadeaus waar de ontvanger ongetwijfeld ontzettend blij mee is. Maar zijn het cadeaus die nog lang herinnerd zullen worden? Waarschijnlijk niet. 

Kies daarom eens voor een alternatief cadeau of aanvulling voor je praktische cadeau. Met een sterrenhemel poster als huwelijks- of kraamcadeau sla je gegarandeerd de plank niet mis. Maak het cadeau helemaal af door hem in te laten lijsten. Dit kan je doen in het winkelwagentje.

Bestel hier een sterrenhemel op datum als huwelijks- of kraamcadeau 

Nieuw: een sterrenbeeld poster

Naast onze sterrenhemel posters hebben we nu ook sterrenbeeld posters. Op basis van jouw datum genereren we met onze editor jouw sterrenbeeld. Pas ‘m aan met de juiste kleuren en zet er ’n mooie tekst bij. Ook leuk om als verjaardagscadeau of kraamcadeau om te geven.  

Bestel een poster van jouw sterrenbeeld

Andere sterren-cadeaus

Vind je alles rondom astrologie en sterrenkunde interessant? Naast de sterren- en sterrenbeeldposters zijn er nog véél meer cadeaus die je aan jezelf of een ander cadeau kunt geven.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling