Babykamer posters

Ben je op zoek naar toffe babykamer posters omdat je in verwachting bent van je (eerste) kindje? Dan zit je bij Printmijnstad goed. In onze webshop vind je leuke posters die niet alleen de babykamer opfleuren, maar óók een mooie herinnering met zich meedragen. We vertellen er op deze pagina meer over.

De babykamer opfleuren met posters

De zwangerschap en kraamtijd is een mooie tijd die - hoe cliché ook - nooit meer terugkomt. Je doet er alles aan om zoveel mogelijk te genieten, maar moet tegelijkertijd een hoop regelen. Van de volledige baby-uitzet bij elkaar scharrelen tot het inrichten van de babykamer. Posters aan de muur zijn dan waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je de babykamer inricht. Toch zorgen de juiste accessoires ervoor dat de babykamer de juiste sfeer meekrijgt - je wilt er een fijne plek voor maken waar jouw kleintje veilig en geborgen ligt.

Is de babykamer afgevinkt of is de baby er misschien al? Dan wordt het tijd om de babykamer op te fleuren met posters. Een greep uit de babykamer-posters van Printmijnstad:

Stedenposters

Zijn jullie als ouders echte globetrotters of juist verkocht aan jullie eigen plekkie? Een stedenposter fleurt de babykamer direct op. Laat de plattegrond van de geboorteplaats - of de plek waar jullie voor het eerst met z'n 3en naartoe zijn gereisd - afdrukken op een stedenposter van Printmijnstad. Je kunt alle bestemmingen - van Texel tot Taiwan - af laten drukken als babykamer poster.

Wil je de plek niet als plattegrond - maar als coördinaten laten afdrukken? Dat kan ook met onze coördinatenposter.

Sam Mulder - Sterrenposter Geboorte

Sterrenposters

Het últieme cadeau voor de babykamer is toch wel de sterrenposter. Het leukste is om deze op te hangen ná de geboorte: je kunt op de dag van de geboorte de sterrenhemel van die dag op een poster laten printen. Je hebt dan een mooie herinnering van de geboortedag van je baby. Het enige wat je hoeft te doen - is de specifieke datum op te zoeken. Wij zoeken er dan de juiste sterrenhemel voor je bij.

Je babykamer posters personaliseren

Al vele ouders gingen je voor - en lieten posters maken voor hun babykamer of andere kamer in huis. Ondanks dat de posters van Printmijnstad populair zijn in veel huishoudens, betekent dat niet dat je een dertien-in-een-dozijn poster aan de muur hangt. Je kunt iedere babykamer poster namelijk personaliseren naar jouw smaak:

✅ Kies je type poster
✅ Kies de inhoud
✅ Kies de stijl
✅ Kies de kleuren
✅ Voorzie 'm van een unieke tekst
✅ Laat de poster inlijsten

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling