Black Friday 2024

HĆ© koopjesjager! Deze is voor jou: Black Friday 2024 staat namelijk weer voor de deur. En jij wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een toffe poster. Daarom hebben we ook dit jaar weer black friday aanbiedingen.

Wanneer is Black Friday 2024?

Terwijl de Amerikanen nog aan het uitbuiken zijn van hun Thanksgiving-diner, zijn winkels zich aan het voorbereiden op de koopgekte van Black Friday. De vrijdag na Thanksgiving is het namelijk Black Friday. Het is de laatste feestdag in Amerika voor kerstmis en daarom hƩt startsein voor de Amerikanen om hun december-aankopen te doen. Retailers zien op deze dag hun kans schoon en geven knettergekke aanbiedingen.

Officieel is dit jaar Black Friday op 29 november. Maar vaak zie je dat webshops al in de weken ervoor (en soms ook erna!) met aanbiedingen smijten.

Black Friday 2024 bij Printmijnstad

Ook bij Printmijnstad zullen er dit jaar Black Friday aanbiedingen zijn. Ga daarom op 29 november 2024 naar de onderstaande pagina en om je Black Friday deal te shoppen.

Amsterdam close up - Cadeau

Profiteer van Black Friday 2024

Profiteren van de hoogste kortingen op Black Friday 2024? Bekijk op 29 november 2024 alle aanbiedingen op deze pagina. De kortingen worden in je winkelmand automatisch verrekend.

Kun je niet wachten tot Black Friday 2024?

Je kunt natuurlijk nu ook al de allertofste posters shoppen voor je interieur. Het hele jaar door hebben we namelijk een toffe aanbieding: op iedere tweede poster krijg je extra korting. Je kunt kiezen uit een van de volgende posters:

Stedenposter

Het populairste product van Printmijnstad: de stedenposter: je kunt de plattegrond van je favoriete plek - waar ook ter wereld - afdrukken op een poster. Aan de hand van de slimme editor kun je in- en uitzoomen om een specifieke plek vast te leggen. Van Bergen tot Berlijn: probeer het zelf!

Coƶrdinatenposter

Een alternatief op de stedenposter is de coƶrdinatenposter. Ook met deze poster kun je een speciale plek op aarde voor altijd vastleggen. Er wordt dan geen plattegrond afgebeeld, maar de juiste coƶrdinaten van een specifieke locatie op basis van de lengte- en breedtegraad op de wereldkaart. Jij hoeft alleen maar de juiste plek in te voeren in de editor en wij doen de rest.

Sterrenbeeldposter

Iedere maand staan de sterren anders. Samen vormen die sterren verschillende figuren uit het dierenriem: de sterrenbeelden. Je eigen sterrenbeeld aan de muur ophangen? Vul je geboortedatum in en wij beelden je sterrenbeeld af!

Sterrenposter

Niet alleen verandert de stand van de sterren iedere maand - ook iedere dag staan de sterren net even anders. Dat betekent dat iedere herinnering uit het verleden past bij een specifieke sterrenhemel. Met een sterrenhemel van Printmijnstad kan je die herinnering - de geboorte van jullie kind, het moment dat je het ja-woord gaf - afbeelden op een sterrenposter. Vul de datum in en bekijk de sterrenhemel van die specifieke datum.

Sam Mulder - Sterrenposter Geboorte

Leg mooie momenten vast met de sterrenposter

Leg mooie momenten vast in de sterrenposter. Van het ja-woord tot de geboorte van jullie eerste kind.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling