Printmijnstad Blogt:

De leukste moederdag cadeau-ideeën

14 mei 2023: een datum die waarschijnlijk met rood omcirkeld staat in je agenda. De dag dat we onze moeders in het zonnetje zetten. En als we voor onszelf spreken dan hebben ze dat dik verdiend. We hebben namelijk een portie onvoorwaardelijke liefde, belangrijke lessen en verzorging van ze gekregen. Als het aan ons ligt mogen we moeders vaker in het zonnetje zetten, omdat ze dat verdienen. Maar op moederdag willen we ze natuurlijk extra verrassen. 

Een persoonlijk moederdag cadeau 

Waar je op de basisschool wegkwam met een zelfgeknutselde asbak, wil je nu met een ander cadeau op de proppen komen. En dan geen standaard tegeltjes met een dertien-uit-een-dozijntekst, maar een uniek en persoonlijk moederdagcadeau. Wij geven je inspiratie voor de leukste moederdagcadeau-ideeën om haar te bedanken voor al haar goede zorgen.

Een plattegrond van een speciale plek voor moederdag 

De plek waar ze is geboren, opgegroeid, waar ze haar trouwdag heeft gevierd of een andere bijzondere plek op de wereld. Iedereen (en dus ook jouw moeder) heeft een speciale plek op de wereld waar warme herinneringen aan kleven. Hoe leuk is het om haar een plattegrond te geven van die speciale plek? En dan bedoelen we niet zo'n standaard folder die binnen een paar dagen bij het afval ligt, maar een plattegrond die je als (muur)decoratie kunt gebruiken. Onze plattegronden kan je namelijk bestellen op papieren poster voor binnen, als tuinposter, muurcirkel en zelfs als legpuzzel

Maak een stedenposter

Een papieren stadsposter voor moederdag

Is je moeder geboren en getogen in een bepaalde wijk of regio en kent ze de leukste plekjes in die buurt? Bijvoorbeeld in Amsterdam in de Jordaan, in 't Ginneken van Breda of het centrum van Eindhoven? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om je moeder een poster te geven van die speciale plek. Je kunt bij ons terecht voor stadsposters, maar kunt ook inzoomen op een specifieke plek. Zo maak je de poster helemaal naar je moeders smaak. Onze posters worden gemaakt van FSC-gekeurd papier. Wij staan er niet versteld van als er een klein traantje wordt gelaten bij ontvangst van het cadeau.. 

Het moederdag cadeau meteen ophangen? Je kan de poster bestellen mét een ophangsysteem zoals een lijst of houten latjes.

Maak een poster

Een muurcirkel als moederdagcadeau

Is de woonkamer toe aan een opfrisser? Met een muurcirkel geef je karakter aan het interieur. Ronde vormen zijn weer helemaal terug van weggeweest en passen perfect in de interieurs van nu. In plaats van een rechthoekige plattegrond, wordt de plattegrond in een ronde vorm geprint. En ook hier kan je weer de favoriete plek van je moeder opzoeken. (Psst.. Wij hebben alvast een muurcirkel voor onze moeders gereserveerd, want dit wil toch iedereen geven?!)

Maak een muurcirkel

Een legpuzzel voor mama 

Is je moeder een echte puzzelaar en houdt ze wel van een uitdaging? Dan is een puzzel van haar favoriete plek een echte must om te geven. Met de verschillende wegen, wateren en blokken die door de stad heenlopen zorgen onze puzzels voor een echte breinbreker. Deze puzzels zijn beschikbaar in 252 tot 1.000 stukjes. En het állerleukste van deze puzzels? In plaats van de stukjes weer van tafel te vegen zodra ‘ie af is, kan je ’m ook inlijsten. Zo heb je dubbel plezier van de legpuzzel. 

Maak een legpuzzel

Een herinnering voor je moeder met een sterrenhemel 

Naast onze stadsplattegronden bieden we ook sterrenhemels aan. Of je moeder nu into astrologie en planeten is of juist helemaal niet: een sterrenhemel is het perfecte moederdagcadeau. Op iedere datum staan de sterren namelijk anders en daar hoort een unieke sterrenhemel bij. Vandaar de uitspraak: het staat in de sterren geschreven. Is er een speciale datum voor je moeder die enorm veel voor haar betekent? Laat de sterrenhemel op een specifieke datum afdrukken en geef 'm dan cadeau met moederdag. Ook leuk om cadeau te geven op een bruiloft of als kraamcadeau

Maak een sterrenhemel

Je moederdagcadeau personaliseren

Alle posters bij ons kan je personaliseren. Je kunt bij de stadsposters kiezen bij een staand of liggend formaat, kiezen uit verschillende materialen en stijlen. Onze sterrenposters zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Zo maak je een poster die een mooie herinnering aan je moeder geeft én die je kan aanpassen op de stijl van de woonkamer. Twee vliegen in één klap. 

Met deze persoonlijke én unieke moederdagcadeaus ben jij ongetwijfeld de dochter of zoon van het jaar (nee, het is geen wedstrijd, maar tóch voelt dat lekker). En partners: vergeet jullie vrouwen ook niet te eren op deze dag. Bestel je favoriete moederdagcadeau dit jaar op printmijnstad.nl. 

 

 

 

Toch niet waar je naar opzoek bent?

Ontwerp dan zelf een poster van je favoriete plaats!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling