Op zoek naar cadeautips voor hem?

Een cadeau verzinnen voor mannen. Lastig! Zeker als het om het andere geslacht gaat of jullie interesses ergens anders liggen. Je wilt hem voor z'n verjaardag, valentijnsdag, housewarming of andere gelegenheid niet verrassen met een standaard cadeau of saaie bon die bij het oud papier belandt. Op zoek naar een uniek cadeau? Dan zit je bij Printmijnstad goed! Wij geven je op deze pagina verschillende cadeautips voor hem zodat jij niet met lege handen staat.

Geef hem een herinnering cadeau

Materiaal verdwijnt, herinneringen blijven. Onze belangrijkste cadeautip voor hem die we willen geven: geef een herinnering cadeau. De posters van Printmijnstad maken mooie herinneringen tastbaar. En ze hangen ook nog eens leuk in ieder interieur.

Cadaeautip voor hem 1: de stedenposter

Van Leeuwarden tot Laos: iedereen heeft een plek op aarde waar ze warme herinneringen aan koesterten. Van de plek waar hij opgroeide tot die ene, exotische bestemming aan de andere kant van de aardbol. Zet die plek op een plattegrondposter van Printmijnstad. Super leuk om te geven en het trekt gegarandeerd de aandacht in ieder interieur.

Ontwerp een stedenposter voor hem

Cadaeautip voor hem 2: de sterrenposter

Iedere gebeurtenis staat in de sterren geschreven. Op ieder moment staat namelijk de sterrenhemel anders. Dus ook op het moment dat hij zijn grote liefde ontmoette, hun eerste kind werd geboren of een andere belangrijke gebeurtenis zich afspeelde in z'n leven. Bij Printmijnstad kun je die specifieke sterrenhemel terughalen en laten printen op een sterrenposter. Als dat geen uniek cadeau voor hem is?!

Maak een sterrenposter voor hem

Cadaeautip voor hem 3: de sterrenbeeldposter

Is hij veel bezig met astrologie? Dan is de ultieme cadeautip voor hem een sterrenbeeldposter. Deze poster beeldt zijn sterrenbeeld af en is ook nog eens een echte eyecatcher aan de muur.

Andere cadeautips voor hem

Wist je dat je de plattegronden niet alleen op een poster kunt printen? Je kunt die plek met een bijzondere herinnering ook op een muurcirkelpuzzel of telefoonhoesje laten drukken bij ons.

poster 50x70 cm

De tofste cadeautips voor hem

Van muurcirkel tot telefoonhoesje en van sterrenhemel tot sterrenbeeld: op Printmijnstad kun je de tofste cadeaus voor hem bij ons ontwerpen.

Je cadeau personaliseren

Je wilt er zeker van zijn dat jouw cadeau in de smaak valt. Daarom kun je de poster helemaal naar zijn smaak samenstellen. Je kunt per poster uit ten minste 9 kleuren kiezen. Bij de stedenposter kun je ook de vorm kiezen en qua materiaal kun je je cadeau op papier, forex of dibond laten printen. Ophangen is geen probleem: lijst de poster in of bestel er meteen ophanglatjes bij.

Vind je het lastig om je cadeau voor hem zelf samen te stellen? Geef dan een cadeaubon van Printmijnstad cadeau!

Daarom kies je voor een cadeau van Printmijnstad

✅ Gratis verzending
✅ Een uniek cadeau met herinnering
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

(Psst, je mag natuurlijk ook die poster voor jezelf bestellen. Bij een extra poster in je mandje krijg je namelijk korting! 😉)Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling