Originele cadeautips voor mannen

De volgende uitnodiging van een housewarming of verjaardag valt weer op de mat of je wilt je partner een (romantisch) verrassen. Bijvoorbeeld voor vaderdag of Valentijnsdag. Dan wil je natuurlijk niet met een afgezaagd cadeau op de proppen komen. Op deze pagina voorzien wij je daarom van originele cadeautips voor mannen.

Cadeautip #1 voor mannen: Geef z'n favoriete plek

Van Maastricht tot Melbourne en alles daar tussenin: iedereen heeft wel zo'n favoriete plek op aarde. Geef 'm die plek! We bedoelen natuurlijk niet dat je je portemonnee binnenstebuiten moet keren om daar grond te kopen. Geef die plek in de vorm van een stedenposter.

Wist je dat je iedere plek op de wereld - tot op de coördinaat nauwkeurig - kunt afdrukken op een stijlvolle poster voor in huis? Zoom in op je favoriete wijk of zoom uit om een heel land of werelddeel af te beelden.

Amsterdam close up - Cadeau

Geef een stad cadeau

Van een specifieke straat tot compleet werelddeel: laat de favoriete plek afdrukken op een stedenplattegrond van Printmijnstad.

Cadeautip #2 voor mannen: Geef een herinnering cadeau

De dag dat 'ie z'n grote liefde ontmoette, voor het eerst vader werd of een andere belangrijke gebeurtenis. Geef een herinnering cadeau! Een herinnering staat voor altijd op het netvlies gebrand, maar met een poster breng je 'm tot leven.

Dat werkt zo: iedere dag staan de sterren aan de hemel anders. Op het moment dat die speciale gebeurtenis zich afspeelde, stonden de sterren dus op een bepaalde manier. Met onze editor kunnen wij die sterrenhemel uit het verleden terughalen en op een sterrenposter printen. Jij hoeft alleen de plek + de datum in te voeren en wij doen de rest.

When we said

Breng een herinnering tot leven met 'n sterrenposter

Van de eerste ontmoeting met z'n grote liefde tot een andere, belangrijke gebeurtenis in z'n leven. Geef een sterrenhemel cadeau om z'n herinneringen levend te houden!

Cadeautip #3 voor mannen: Geef z'n sterrenbeeld cadeau

Staat dé cadeautip voor mannen er nog niet tussen? Dan is z'n sterrenbeeld cadeau doen misschien de ultieme tip. Is jouw partner, vriend of collega helemaal into astrologie? Bij Printmijnstad kun je unieke sterrenbeeldposters bestellen. Dit zijn zijn sterrenhemels waarin de sterren met elkaar verbonden worden, waardoor er een sterrenbeeld ontstaat.

Je hoeft het sterrenbeeld niet te kennen als je dit cadeau ontwerpt. Vul de geboortedatum in en onze editor zoekt automatisch het juiste sterrenbeeld erbij.

Het sterrenbeeld op een poster

Leeuw, Boogschutter of Waterman: leg z'n sterrenbeeld vast op een poster van Printmijnstad.

Personaliseer je cadeau voor hem

Bij Printmijnstad ontwerp je unieke posters voor in huis. Die posters halen een gevoel of herinnering weer naar boven. Door ze op te hangen, houd je die herinnering levend. Maar je wilt natuurlijk wel dat je cadeau matched met het interieur. Daarom kun je de poster helemaal personaliseren naar de eigen smaak.

Verschillende vormen & kleuren

Je kunt bij onze verschillende posters uit minimaal 9 kleurenstijlen en verschillende vormen kiezen. Ondanks dat de posters van Printmijnstad in duizenden huishoudens door Nederland én België hangen, is daardoor ieder exemplaar uniek.

Voorzie de poster van een mooie boodschap

Een unieke poster maak je af met een mooie boodschap of quote. Inspiratie nodig? Bekijk hier de verschillende quotes om op je cadeau te zetten.

Kies het favoriete materiaal

Naast de papieren posters, kun je ook ervoor kiezen om je cadeau voor hem op forex of dibond te laten printen. Dit zijn stevige materialen en worden geleverd met ophangset. Het cadeau in de tuin? Kies dan voor de dibond-versie: die kan zelfs extreme weersomstandigheden aan. Of laat je stedenposter op een muurcirkel hangen.

Hang het cadeau op

De poster die je geeft wil je natuurlijk direct laten ophangen. Bestel daarom direct een strakke aluminium-lijst erbij of kies voor dromerige, houten ophanglatjes. De metalen posters en muurcirkels worden automatisch voorzien van een ophangset.

Voor cadeautips voor mannen én vrouwen moet je bij Printmijnstad zijn

✅ Gratis verzending
✅ Een uniek cadeau met herinnering
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Bestel je voor jezelf een poster erbij? Dan krijg je extra korting!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling