Cadeautips voor een vriendin

Je wilt je geliefde of goede vriendin verrassen. Omdat ze is geslaagd voor haar opleiding, haar eerste huis heeft gekocht, voor haar verjaardag of gewoon zomaar. En daarom ben je op zoek naar cadeautips voor een vriendin. Op deze pagina zit je goed: lees verder met welke cadeaus je haar gegarandeerd blij maakt.

De beste cadeautip is een herinnering geven

Je kunt AliExpress afstruinen, een cadeaubon geven van de lokale kledingwinkel of die ene tas geven. Als je een materialistisch cadeau geeft, zorg dan dat het van waarde is. Bijvoorbeeld omdat het een herinnering met zich meedraagt. Je wilt natuurlijk niet dat je cadeau binnen de kortste keren in de hoek ligt te verstoffen, tussen alle andere prullaria die ze cadeau kreeg.

Cadeautip #1 voor vriendinnen: een stedenposter

Is je vriendin een wereldse meid en was ze helemaal in haar element toen ze over Times Square liep in New York? Of is ze juist enorm gehecht aan haar eigen dorp? Waarschijnlijk is er een plek in de wereld - van Nieuwegein tot New York, waar zij zich helemaal thuis voelt. Geef die plek cadeau! We bedoelen natuurlijk niet dat je een rib uit je lijf moet geven voor een appartement in 'the Big Apple'. Je kunt die plek namelijk als plattegrond op een poster geven. Stijlvol, uniek én het brengt een mooie herinnering mee: de stedenposters van Printmijnstad.

Amsterdam close up - Cadeau

Geef een stedenposter aan je vriendin cadeau

Van Nieuwegein tot New York: geef een herinneringcadeau met de stedenposters van Printmijnstad. Je ontwerpt ze helemaal in de gewenste stijl voor je vriendin.

Cadeautip #2 voor een vriendin: een sterrenposter

Het staat in de sterren geschreven: de geboorte van haar kind(eren), haar trouwdag of een andere, voor haar belangrijke gebeurtenis. Iedere dag staan de sterren anders. Geef een sterrenhemel op een specifieke datum cadeau.

In onze editor hoef je alleen maar de datum van een speciale gebeurtenis voor je vriendin te geven en wij zoeken de juiste sterrenhemel uit het verleden erbij.

Sam Mulder - Sterrenposter Geboorte

Het staat in sterren geschreven

Haar trouwdag, de geboorte van kind(eren) of andere belangrijke gebeurtenis. Hou de herinnering levend en geef je vriendin een sterrenhemel cadeau.

Cadeautip #3 voor je vriendin: een sterrenbeeldposter

Kent je vriendin alle sterrenbeelden uit haar hoofd? Matchen jullie sterrenbeelden en zijn jullie samen veel bezig met astrologie? Een sterrenbeeldposter is dan de ultieme cadeautip voor je vriendin.

Onze editor verbindt de sterren aan elkaar op de juiste datum - waardoor er een mooi sterrenbeeld ontstaat wat je afdrukt op een poster.

Het cadeau voor je vriendin personaliseren

Het cadeau voor je vriendin moet een feest zijn om te geven én te krijgen. Ontwerp en personaliseer het cadeau voor je vriendin op jouw manier - zodat je zeker weet dat het in de smaak valt.

Kies de vorm & kleur

Je kunt bij onze verschillende posters uit minimaal 9 kleurenstijlen en verschillende vormen kiezen. Van oceaanblauw tot zwart-wit en van hartvorm tot ronde muurcirkel - jij kiest de favoriet.

Zet een mooie boodschap op het cadeau

Je kunt de persoonlijke posters voorzien van een mooie boodschap of quote. Inspiratie nodig? Laat je inspireren met deze quotes voor op je poster.

Kies het favoriete materiaal

We bieden niet alleen papieren posters, je kunt je cadeau voor haar op forex of dibond te laten printen. Dit zijn stevige materialen en worden geleverd met ophangset. Het cadeau in de tuin? Kies dan voor de dibond-versie: geen probleem bij regen of hagel. Of laat je stedenposter als muurcirkel afdrukken.

Hang het cadeau op

Je vriendin wilt het cadeau natuurlijk meteen ophangen. Bestel daarom direct een industriële aluminium-lijst erbij of kies voor dromerige, houten ophanglatjes. De metalen posters en muurcirkels worden automatisch voorzien van een ophangset.

Waarom je cadeaus voor je vriendin bij Printmijnstad bestellen?

✅ Gratis verzending
✅ Een uniek cadeau met herinnering
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Bestel je voor jezelf een extra poster? Dan profiteer je van extra korting die in je winkelmandje wordt verrekend.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling