Op zoek naar cadeautips voor haar?

Een cadeau verzinnen voor een je vriendin, vrouw, moeder of oma. Lastig! Zeker als het om het andere geslacht gaat of jullie niet in dezelfde levensfase zitten. Je wilt haar niet verrassen met een standaard cadeau of verfrommeld eurobiljet in een envelopje. Op zoek naar een uniek cadeau? Dan zit je bij Printmijnstad goed! Wij geven je op deze pagina verschillende cadeautips voor haar zodat jij niet met lege handen staat. En zij wordt gegarandeerd blij van zo'n uniek cadeau.

Geef haar een herinnering cadeau

Materiaal vervaagt, herinneringen blijven voor altijd. Onze belangrijkste cadeautip voor haar: geef een herinnering cadeau. De posters van Printmijnstad zorgen dat die mooie herinnering tastbaar wordt. En ze fleuren ook nog eens het interieur op. Twee vliegen in een klap!

Cadaeautip voor haar 1: de stedenposter

Van Katwijk tot Katmandu: ze heeft ongetwijfeld een plek op aarde waar ze herinneringen koestert. De plek waar ze opgroeide, de herinneringen aan die exotische plek tijdens een mooie wereldreis of waar ze haar grote liefde ontmoette. Zet die plek op een stedenposter van Printmijnstad.

Ontwerp een stedenposter voor haar

Cadaeautip voor haar 2: de sterrenposter

Iedere gebeurtenis staat in de sterren geschreven. Vandaar dat we hier vaak naar verwijzen bij een speciale gebeurtenis. Op ieder moment staat namelijk de sterrenhemel anders. Dus ook op het moment dat ze haar grote liefde ontmoette, haar eerste kind werd geboren of een andere belangrijke gebeurtenis zich afspeelde. Bij Printmijnstad kun je die specifieke sterrenhemel terughalen en laten printen op een sterrenposter. Als dat geen uniek cadeau voor haar is?!

Maak een sterrenposter voor haar

Cadaeautip voor haar 3: de sterrenbeeldposter

Is zij veel bezig met astrologie? Dan is de ultieme cadeautip voor haar een sterrenbeeldposter. Deze poster beeldt haar sterrenbeeld af en is ook nog eens een echte eyecatcher aan de muur.

Andere cadeautips voor haar

Wist je dat je de plattegronden niet alleen op een poster kunt printen? Je kunt die plek met een bijzondere herinnering ook op een coördinatenpostermuurcirkelpuzzel of telefoonhoesje laten drukken bij ons. Bestel je favoriet en maak haar blij met een uniek cadeau!

poster 50x70 cm

De tofste cadeautips voor haar

Van muurcirkel tot telefoonhoesje en van sterrenhemel tot sterrenbeeld: op Printmijnstad kun je de tofste cadeautips voor haar meteen ontwerpen.

Je cadeau personaliseren

Je wilt er zeker van zijn dat jouw cadeau in de smaak valt. Daarom kun je de poster helemaal naar haar smaak samenstellen. Je kunt per poster uit ten minste 9 kleuren kiezen. Bij de stedenposter kun je ook de vorm kiezen en qua materiaal kun je je cadeau op papier, forex of dibond laten printen. Ophangen is geen probleem: lijst de poster in of bestel er meteen ophanglatjes bij.

Vind je het lastig om je cadeau voor haar zelf samen te stellen? Geef dan een cadeaubon van Printmijnstad cadeau!

Daarom kies je voor een cadeau van Printmijnstad

✅ Gratis verzending
✅ Een uniek cadeau met herinnering
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

(Psst, je mag natuurlijk ook die poster voor jezelf bestellen. Bij een extra poster in je mandje krijg je namelijk korting! 😉)Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling