Kado 50 jarig huwelijk

Op zoek naar een Kado voor een 50 jarig huwelijk? Dan zit je bij Printmijnstad precies goed. Hier vind je namelijk de allertofste cadeaus voor je vrienden of (groot)ouders die 50 jaar getrouwd zijn. We zetten de verschillende kado-idee√ęn voor een gouden huwelijk op een rijtje.

De verschillende kado's voor een 50-jarig huwelijk

Bij Printmijnstad ontwerp je zelf posters. Dit zijn niet zomaar posters die de muren van je muur opfleuren: het zijn posters die een betekenis met zich meebrengen. Bijvoorbeeld een herinnering aan een mooie plek op aarde of een herinnering aan mooie gebeurtenis (zoals de dag waarop het paar hun ja-woord gaf 50 jaar geleden). Bekijk hier welke kado's je kunt geven aan het paar:

De stedenposter

Iedereen heeft een plek op aarde die als thuiskomen voelt. Misschien is dat de eigen woonplaats waar je je hele leven hebt gewoond. Of het is een plek aan de andere kant van de wereld. Met de stedenposter van Printmijnstad vereeuwig je die plek aan je muur. Met onze editor zoom je in op de favoriete plek van het gouden paar. Van Zwolle of Zimbabwe: ontwerp een stedenposter als 50 jarig huwelijk-kado.

De coördinatenposter

Qua uiterlijk heeft de coördinatenposter niks weg van z'n 'broertje' de stedenposter, maar er zijn wel degelijk overeenkomsten. Ook de coördinatenposter vertegenwoordigt namelijk een specifieke plek op aarde. Alleen wordt die plek niet afgebeeld aan de hand van een plattegrond, maar door middel van een lengte- en breedtegraad (de coördinaten op de wereldkaart). Geen nood als je de coördinaten niet uit je hoofd kent: jij hoeft alleen maar de plaatsnaam in te vullen in de editor.

De sterrenbeeldposter

Is het paar gek op astrologie? Dan is de sterrenbeeldposter - ook bekend als de zodiac poster - een must-have aan de muur. Je hoeft alleen maar de geboortedatums van het paar in te vullen en de juiste sterrenbeelden zoeken wij erbij. Koop 2 posters (voor ieder 1 uit het paar) en ontvang 5 euro korting op je bestelling. (Extra leuk: check meteen even of de sterrenbeelden van het paar goed bij elkaar passen!)

De sterrenposter

Gek op sterrenhemels? Deze sterrenposter is wel heel speciaal: die beeldt de sterrenhemel uit zoals die stond op een specifieke datum uit het verleden. Met deze sterrenhemel kun je dus een mooie herinnering afbeelden: de dag waarop zij het ja-woord gaven 50 jaar geleden bijvoorbeeld. Dit betekent dat elke herinnering uit het verleden past bij een specifieke sterrenhemel. Vul eenvoudig de datum van de specifieke gebeurtenis in de editor in en wij zoeken de juiste sterrenhemel erbij.

Print je poster op een sterrenhemel

Extra leuk als Kado voor een 50 jarig huwelijk: de sterrenhemel laten afdrukken op een poster - zoals deze er 50 jaar geleden bij stond. Toen het paar hun ja-woord gaf. Je hoeft alleen maar hun originele trouwdatum in te vullen - en wij doen de rest.

Waarom kiezen voor een huwelijkskado bij Printmijnstad?

Een 50-jarig huwelijk is een groot event. Dan wil je een passend kado geven met een persoonlijk tintje voor het paar. De posters van Printmijnstad zijn stuk voor stuk uniek gemaakt voor en door jou, zodat je het paar er ongetwijfeld heel blij mee is. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere voordelen aan een poster van Printmijnstad:

De voordelen van een poster door Printmijnstad laten maken:

‚ústGratis verzending¬†
‚ústOnze producten worden gemaakt in Nederland¬†
‚ústUnieke designs, gemaakt door jou
‚ústUit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling