Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor een man?

Ieder jaar weer dezelfde stress: het kerstdiner scoren, een leuke outfit op de kop tikken en de kerstcadeaus voor iedereen op tijd in huis halen. Voor kinderen is dat meestal geen enkel probleem: zij hebben vaak het verlanglijstje al klaar in november. Maar voor volwassenen - of bijvoorbeeld het andere geslacht - kan het moeilijk zijn een geschikt cadeau te vinden. Je kunt tijdens dobbelen of surprises een aantal ludieke cadeaus geven, maar het is ook leuk om iets te geven waar de ontvanger ook écht iets aan heeft. Het perfecte kerstcadeau voor een man vind je hier.

Wat geef je aan een man als kerstcadeau?

Gaf je vroeger een cadeau aan je vader (bijvoorbeeld voor z'n verjaardag of vaderdag), dan was de kans groot dat je op de stoep stond met een zelfgekleide asbak of standaard mok. Persoonlijk, maar waarschijnlijk eindigde deze prullaria ergens achter in een kast of op zolder. Maar wat geef je een man als kerstcadeau? Daar kunnen we helaas niet direct antwoord op geven: dat hangt af van smaak en interesses.

Vaak wordt er automatisch gedacht aan technische snufjes, een accessoire voor in de 'mancave' of sportartikelen. Maar wie zegt dat mannen niet van muurdecoraties houden voor in huis? Daarom dagen we je uit dit jaar te kiezen voor een ander soort kerstcadeau voor de man: een poster van Printmijnstad.

De stedenposter als kerstcadeau

De kans is groot dat je hart sneller gaat kloppen van een bepaalde plek op aarde. Van je geboorteplaats tot de plek waar je je grote liefde ontmoette. Van Bergen tot Beijing: wat is de perfecte plek van de man in kwestie? Laat die plek vastleggen op een stedenposter van Printmijnstad.In slechts enkele stappen kun je jouw persoonlijke poster ontwerpen en kiezen uit meer dan 10 verschillende kleurstijlen. Het perfecte kerstcadeau voor je man!

Amsterdam close up - Cadeau

Een stedenposter als kerstcadeau

Het perfecte kerstcadeau voor je man: de stedenposter van Printmijnstad. Ontwerp 'm naar je smaak en bestel. Bestel je er ook gelijk een voor jezelf? Dan ontvang je extra voordeel op je bestelling!

De sterrenposter als kerstcadeau

De geboorte van zijn kinderen, zijn trouwdag of andere gedenkwaardige momenten staan in de sterren gegrift. Elke dag verschijnen de sterren in een nieuwe formatie. Met onze editor kun je de sterrenhemel van een specifieke datum terughalen. Het enige wat je hoeft te doen is de speciale datum in onze editor op te zoeken en de juiste sterrenhemel wordt afgebeeld. Het perfecte kerstcadeau voor je man!

Our wedding day sky - Sterrenkaart

Het perfecte kerstcadeau voor je man...

...De sterrenhemel van Printmijnstad! Leg een mooie herinnering voor altijd vast op onze posters die perfect blenden in ieder interieur.

Andere kerstcadeaus voor mannen

De steden- en sterrenposter zijn de populairste posters van Printmijnstad. Maar daarnaast kun je nog véél meer posters ontwerpen. Wat dacht je van een coördinatenposter om een specifieke plek op te vereeuwigen? Of een zodiac poster om het sterrenbeeld van je man op af te beelden? Daarnaast kun je ook de stedenposter laten afdrukken op andere producten, zoals:

Kun je niet kiezen? Ontwerp dan meerdere posters! Hoe meer je bestelt, hoe meer korting je op je bestelling ontvangt.

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling