Kerstcadeau voor oma

Nog even en de dure decembermaand staat weer voor de deur. Of misschien zit je er al middenin en moet je lastminute nog alles regelen, waaronder het kerstcadeau voor oma. Maar wat geef je aan je oma die alles al heeft? Een persoonlijk cadeau van Printmijnstad. We zetten graag wat voorbeelden voor je op een rijtje.

Een stedenposter als kerstcadeau

Je oma woont al heel haar leven op een vaste plek. Of ze is juist avontuurlijk, reist de hele wereld over en komt met de wildste verhalen thuis. Hoe leuk is het om haar favoriete plek - van haar eigen huis tot een exotisch oord aan de andere kant van de wereld - cadeau te doen? Niet die plek zelf natuurlijk, maar als plattegrond op een poster.

Bij Printmijnstad.nl maak je posters van een specifieke plek op de plattegrond: van Nieuwegein tot Nairobi. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is in onze editor de plaatsnaam aan te geven. Wij zoeken de juiste plattegrond erbij. Zoom in of uit zodat je de exacte plek goed afbeeldt, geef de poster een leuke kleur en persoonlijke tekst. Wedden dat dit een leuk kerstcadeau is voor oma?

Amsterdam close up - Cadeau

Je oma's favoriete plek als kerstcadeau

Van Nieuwegein tot Nairobi: welke plek beeld jij af op het kerstcadeau van je oma? Ontwerp met onze editor iedere plek naar keuze en maak je oma blij met dit cadeau.

De coördinatenposter als kerstcadeau voor je oma

Je oma's favoriete plek op deze aardbol kun je niet alleen als plattegrond, maar ook op basis van coördinaten. Iedere plek heeft een lengte- en breedtegraad. Van Amsterdam is die bijvoorbeeld N 52º22' E 04º53. Heeft je oma 'n strak interieur? De coördinatenposter mengt zich daar perfect in. Je hoeft gelukkig niet zelf de lengte- en breedtegraad op te zoeken van de plek die jij wilt afbeelden op je oma's kerstcadeau. Vul de plaatsnaam in onze editor in, en wij beelden ze af op een stijlvolle poster die direct klaar is om af te laten drukken!

De sterrenposter als kerstcadeau

Wil je een mooie herinnering voor altijd vastleggen op een mooie poster? De sterrenposter is dan perfect om voor je oma onder de boom te leggen.

De geboortedatum van haar (klein)kinderen, de dag waarop ze het ja-woord gaf aan haart partner of andere mooie herinnering: je legt herinneringen vast op onze sterrenposter. Iedere dag staat de sterrenhemel anders. Met de sterrenposter kun je de sterrenhemel van een specifieke datum terughalen en laten afdrukken op een poster.

Via deze editor vul je de specifieke datum van een mooie datum in en wij zoeken de sterrenhemel van die betreffende datum erbij. Zo staat haar herinnering voor altijd in de sterren geschreven!

Een tof kerstcadeau voor oma!

De geboortedatum van haar (klein)kinderen, de dag waarop ze het ja-woord gaf of een andere mooie herinnering: leg de sterrrenposter dit jaar onder de boom voor je oma. 🎄

De sterrenbeeldposter als kerstcadeau

Zweert je oma bij sterrenbeelden en leest ze iedere week haar horoscoop om te kijken wat die voor haar in petto heeft? Dan mag de sterrenbeeldposter niet aan haar muur ontbreken. Vul de geboortedatum van je oma in - wij zoeken haar sterrenbeeld erbij en plaatsen 'm op een poster. Leuk om te geven voor haar eigen geboortedatum, maar misschien ook voor die van al haar (klein)kinderen af te drukken. Hoe meer posters je bij Printmijnstad bestelt, hoe hoger de korting! Zo heb je direct een hele lading aan kerstcadeaus voor je oma dit jaar.

Je kerstcadeau aan oma geven

Dit jaar wil je een mooi kerstcadeau aan oma geven. Tijdens kerst komen jullie samen met de familie en dit jaar liggen er een aantal cadeaus onder de boom te pronken - voor oma van jou. Na het eten is het zover en mag ze haar posters eindelijk open maken. Niet alleen zijn de posters leuk om op te hangen aan de muur, maar hetgeen dat je afbeeldt heeft ook een speciale betekenis voor je oma. Dat maakt de persoonlijke posters van Printmijnstad zo speciaal.

Wil je het feestelijk overhandigen aan je oma? Bestel er direct een ophangsysteem bij (houten latjes of een mooie, strakke lijst) zodat ze de poster direct kan ophangen.

Laat de stedenplattegrond op een ander product afdrukken

Wist je dat je onze stedenplattegrond niet alleen op een poster, maar ook op een muurcirkel, telefoonhoesje en zelfs puzzel kunt laten bedrukken? Leuk om een kleinigheidje erbij cadeau te doen!

Wil je je oma verrassen met een mooi kerstcadeau, een voor sinterklaas of andere speciale gelegenheid? Kies voor de posters van Printmijnstad en geniet van de volgende voordelen:

✓ Gratis verzending
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland
✓ Unieke designs, gemaakt door jou
✓ Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling