Inspiratie nodig voor leuke cadeautips?

De volgende verjaardag, housewarming of bruiloft staat weer voor de deur. En zodra de uitnodiging op de mat valt, slaat de paniek toe. Want wat geef je als cadeau? Je wilt geen verfrommeld eurobiljet in de hand drukken, maar een uniek cadeau geven waar het feestvarken nog lang plezier van heeft. Geef daarom een persoonlijk cadeau dat herinneringen oproept. Op deze pagina lees je een aantal leuke cadeautips zodat jij niet met lege handen op 't volgende feestje staat.

De leukste cadeautips van Printmijnstad

Jong, oud, man of vrouw: bij Printmijnstad geven we leuke cadeautips voor iedereen. Dat komt omdat we verschillende producten hebben die je helemaal zelf ontwerpt. We zetten de leukste cadeautips voor je op een rijtje.

Cadeautip 1: Persoonlijke Plattegronden

Is het feestvarken gek op reizen? Dan mag een plattegrond niet missen aan de muur. Bij ons kun je een stedenposter helemaal zelf ontwerpen. Met onze editor zoom je in op de favoriete plek van de ontvanger: van Goes tot Georgië. Door de ruime keuze aan verschillende kleurstijlen maak je de plaat helemaal passend op het interieur. Laat deze favoriete plek afdrukken op een papieren poster, aluminium, kunststof of muurcirkel.

Vul de plaatsnaam in, zoom in op het juiste gedeelte en ontwerp je poster.

Cadeautip 2: Sierlijke Sterrenhemels

Lekker wegdromen bij een heldere sterrenhemel? Met een sterrenposter kan het iedere dag! Daarnaast heeft deze poster een belangrijke functie: het legt de sterrenhemel van een bepaalde datum vast. Hiermee kun je dus een belangrijke gebeurtenis vastleggen: de geboortedatum van het feestvarken, de geboortedag van de kinderen of het moment dat deze persoon het ja-woord gaf.

Vul de datum van deze speciale datum in en onze tool zoekt de juiste sterrenhemel erbij.

Cadeautip 3: Aparte Astrologie

Zoek je naar leuke cadeautips, dan is astrologie misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar is de ontvanger gek op astrologie en kennen de sterrenbeelden geen geheimen? Dan mag een sterrenbeeldposter niet missen aan de muur. Ken je het sterrenbeeld van de ontvanger niet? Geen probleem! Je hebt alleen de geboortedatum nodig.

Vul de geboortedatum in de editor en wij doen de rest.

Andere, leuke cadeautips

Wist je dat je niet alleen posters kunt personaliseren, maar ook andere producten? Personaliseer bijvoorbeeld een telefoonhoesje of geef de ontvanger een moeilijke puzzel met een stedenplattegrond naar keuze erop. Je kunt onze plattegronden personaliseren in minimaal 12 kleurstijlen, waardoor er altijd een plattegrond tussenzit die aansluit op de smaak.

Heb je voldoende cadeautips?

Start dan nu nog met het ontwerpen van je steden-, sterren- of sterrenbeeldposter. Vergeet niet de afwerking met een leuke ophangset erbij.

Waarom je cadeau bestellen op Printmijnstad?

✅ Gratis verzending
✅ Een uniek cadeau met herinnering
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

(Psst, je mag natuurlijk ook die poster voor jezelf bestellen. Bestel een extra poster en krijg extra korting! 😉)

BESTEL NU

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling