Poster afdrukken

Ga je je woning opnieuw inrichten, dan zijn de accessoires en muren bekleden vaak als laatste aan de beurt. Je wilt tenslotte eerst de stijl bepalen en de meubels op elkaar afstemmen - en op basis daarvan de juiste decoraties kiezen. Ingelijste posters aan de muur zijn daarbij onmisbaar. Wil jij een toffe poster afdrukken om op te hangen aan je muur? Bijvoorbeeld eentje van je favoriete stad - of om een herinnering op vast te leggen? Lees op deze pagina meer over de posters van Printmijnstad.

De posters van Printmijnstad

Wil je een poster afdrukken met een eigen foto erop? Dan zit je niet goed in onze webshop. Onze site is niet zoals iedere andere foto-afdrukservice: bij ons kun je unieke posters afdrukken: denk aan de plattegrond van je favoriete stad, de sterrenhemel op een specifieke datum - om een herinnering vast te leggen of een sterrenbeeld. We vertellen je meer over de verschillende posters die je bij ons kunt laten afdrukken.

Stedenposter

De stedenposter van Printmijnstad toont een plattegrond van je favoriete plek op de wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een poster afdrukken van Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Gent of misschien wel New York? Iedere plek op aarde kun je vastleggen en afdrukken op een poster van Printmijnstad.

Wist je dat je je favoriete plek op aarde - van Terschelling tot Tokyo - niet alleen op een stedenposter kunt laten drukken, maar ook op een coördinatenposter? Probeer het zelf!

Sterrenposter

Naast onze stedenplattegronden, kun je bij Printmijnstad ook andere afbeeldingen laten afdrukken op een poster. Wat dacht je bijvoorbeeld van de sterrenhemel op een specifieke datum? Stel je voor, je eerste kindje is op 1 januari 2024 geboren, dan kun je de sterrenhemel van die specifieke datum laten afdrukken. Een ontzettend mooie herinnering om op te hangen in de baby- of kinderkamer - of om cadeau te geven. Het enige wat je hoeft te doen, is de specifieke datum in onze editor te zoeken - en wij doen de rest.

Sterrenbeeldposter

Nu we het toch over de sterren hebben - een sterrenposter is niet het enige dat je op het gebied van sterren kunt laten afdrukken op een poster van Printmijnstad.nl. Ben jij helemaal into astrologie en gek op horoscopen lezen? Dan mag de sterrenbeeldposter niet ontbreken aan jouw muur. Ook leuk om voor jou én je partner te bestellen - vooral als jullie sterrenbeelden bij elkaar passen als Yin en Yang. ❤

En nog leuker: op iedere tweede poster krijg je extra korting.

Je poster ontwerpen en afdrukken bij Printmijnstad?

De posters van Printmijnstad zijn uniek. Hoewel ze in duizenden huishoudens in Nederland én België hangen, is geen enkel exemplaar hetzelfde. Dat komt omdat je je poster helemaal kunt personaliseren naar jouw smaak. Allereerst kies je het type poster, is de inhoud ervan uniek en kun je 'm voorzien van je favoriete stijl, kleur en unieke tekst. In een paar stappen heb je je eigen poster ontwerpen - en hangt er een mooie herinnering aan je muur. Je doorloopt eenvoudig alle stappen - een poster afdrukken was nog nooit zo eenvoudig!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling