Een unieke poster maken?

De canvasfoto’s, muurstickers en wandborden met standaardteksten van de lokale euroknaller-winkel zijn inmiddels passé. De eerste persoon die de kreet “live, love, life” riep had een sterke spreuk te pakken, inmiddels is dit wel een beetje uitgemolken. Waar jij op zoek naar bent is een unieke poster voor aan de muur. Daar ben je bij Printmijnstad.nl voor aan het juiste adres. Wij hebben steden-, sterren- en coördinatenposters die je volledig kunt personaliseren. 

Amsterdam close up - Cadeau

Je eigen steden poster maken

Iedereen heeft zo’n speciale plek op de wereld. Het dorp waar je bent geboren of getogen, de internationale stad waar je je carrière bent gestart, de plek waar je je grote liefde hebt ontmoet of die ene vakantiebestemming die je ieder jaar bezoekt. Wat die plek ook is, je kan ‘m vereeuwigen aan de muur.  

Kies een poster van populaire steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht of personaliseer je eigen stadsposter. Je kiest dan eenvoudig je eigen plek en kunt gemakkelijk in- en uitzoomen op de kaart. Kies vervolgens de stijl, voeg een unieke tekst toe en bestel optioneel een stijlvol ophangsysteem. Binnen een paar werkdagen pronkt jouw eigen gemaakte poster aan jouw muur. 

When we said

Je eigen sterren poster maken

Het staat geschreven in de sterren. Een uitspraak die met de persoonlijke sterrenposter tot leven komt. Afhankelijk van de datum en plaats hebben de sterren een unieke stand. Bij iedere herinnering en gebeurtenis hoort dus een eigen sterrenstand. Denk hierbij aan de geboorte van je zoon of dochter, huwelijk of overlijden van een dierbaar persoon. Met onze speciaal ontwikkelde tool kunnen we de sterrenstand uit het verleden terughalen en vereeuwigen op een poster. 

Je vult de datum en plaats in en wij laten je zien hoe de sterren op dat moment stonden. Kies de juiste stijl en vul een persoonlijke tekst eraan toe en je hebt een herinnering in postervorm. Een prachtige manier om een herinnering tot leven te laten komen. 

Je eigen coördinaten poster maken

Nieuw bij Printmijnstad: de coördinaten poster. Net als bij de stedenposter voer je je favoriete plek in en je krijgt je unieke poster te zien. Niet in de vorm van een stadsplattegrond, maar in de vorm van unieke coördinaten. Een coördinaat is een unieke code waarmee een plek op de wereld wordt aangegeven door middel van een lengte- en breedtegraad op de wereldkaart. Iedere plek heeft een uniek coördinaat. Dit kan je zelf opzoeken via Google Maps of dit automatisch laten opmaken met onze tool. Een unieke poster die thuishoort in een minimalistisch, design, modern of industrieel interieur. Probeer het nu zelf! 

Maak je eigen coördinaten poster

Je eigen poster ophangen

Je hebt je favoriete type poster gekozen, de plaats en/of datum toegevoegd en een persoonlijke touch eraan gegeven door middel van het juiste kleurenpallet en een persoonlijke tekst: je poster is klaar voor de persen van de drukkerij. Nu alleen nog je poster ophangen. Je kan een eigen lijst kopen op basis van het formaat, of bestel direct jouw favoriete ophangsysteem. Laat ‘m direct ingelijst bezorgen in een prachtige zwarte, aluminium lijst of kies voor houten ophanglatjes. 

Naast FSC-gekeurd papier kan je er ook voor kiezen om je persoonlijke print te laten drukken op dibond of forex.

Lees op deze pagina meer over de materialen waarop wij printen. 

Een poster maken voor een ander

Een persoonlijke poster is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor ‘n ander. Verras je ouders met vader- of moederdag of geef de poster als huwelijks- of geboortecadeau. De ontvanger zal blij zijn met zo’n persoonlijk cadeau! 

Shop jouw cadeau op Printmijnstad.nl

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling