Zoek je inspiratie voor vaderdagcadeau-ideeƫn?

Vaderdag is een dag om je liefste vader in het zonnetje te zetten. Of dat nou je biologische, stief- of bonusvader is. Voor velen is hun vader onvervangbaar: tijd om hem in het zonnetje te zetten! Je wilt laten weten hoeveel je van 'm houdt maar vindt het ook lastig om een goed cadeau te vinden. Laat je op deze pagina inspireren voor verschillende en unieke vaderdagcadeau-ideeƫn.

De leukste vaderdagcadeaus op een rijtje

Je wilt je vader. natuurlijk in het zonnetje zetten. Wat je ook cadeau geeft: de intentie erachter is het belangrijkste. Maar het liefst geef je natuurlijk een cadeau dat een bepaalde herinnering ophaalt of een persoonlijk verhaal heeft. Daarom geven we op deze pagina vaderdagcadeau ideeƫn die hiervoor uniek Ʃn persoonlijk zijn.

Idee #1: De stedenposter

Voor alle vaders is de stedenposter een leuk en uniek cadeau voor vaderdag. Iedereen heeft namelijk wel een unieke plek op de wereld waar 'ie warme herinneringen aan koestert. Dat kan de plek zijn waar je bent opgegroeid of een buitenlandse bestemming die als thuiskomen voelt. Wat is die plek voor je vader? Leg 'm vast op een stedenposter!

Met onze editor heb je het cadeau voor je vader in een handomdraai gemaakt. Het kost je slechts een paar seconden werk: je vult hier de naam van de plaats in en de plattegrond van die plek - waar ook ter wereld - komt tevoorschijn. Je kunt de stedenposter daarna nog personaliseren door in of uit te zoomen, de perfecte kleuren te kiezen en een persoonlijke tekst toe te voegen. Probeer het zelf!

Amsterdam close up - Cadeau

Zoek je een uniek vaderdagcadeau idee?

Laat de ideale plek van je vader afdrukken op een plattegrond met onze stedenposter. Van Nieuwegein tot New York: je fleurt je vaders interieur op met een toffe plattegrond Ć©n mooie herinnering.

Idee #2: De sterrenposter

De geboortedag van zijn kinderen, zijn trouwdag of een andere, belangrijke herinnering: wist je dat die gebeurtenissen letterlijk in de sterren staan geschreven?

De stand van de sterren veranderen dagelijks en hangen van de specifieke maand en datum af. Met onze editor kunnen we de sterrenhemel van iedere gewenste datum op een persoonlijke sterrenposter opzoeken en laten drukken. Wat ons betreft een van de meest unieke vaderdagcadeau ideeƫn voor jouw pa dit jaar!

Idee #3 De sterrenbeeldposter

Gelooft je vader in astrologie? Dan is de sterrenbeeldposter misschien wel een uniek vaderdagcadeau idee. Hiermee kun je z'n eigen sterrenbeeld - of dat van z'n kinderen - afdrukken op een poster. Bestel je namelijk meerdere posters bij Printmijnstad in Ć©Ć©n bestellen, dan krijg je extra korting op je bestelling.

Voor dit vaderdagcadeau-idee hoef je zijn sterrenbeeld te weten: je vult zijn geboortedatum in en je ontvangt automatisch het juiste sterrenbeeld afgebeeld op een poster. Ontwerp nu zelf een unieke poster en geef je vader een speciale verrassing op vaderdag.

Idee #4 De coƶrdinatenposter

De stedenposter, maar dan anders. Met deĀ coƶrdinaten posterĀ leg je - net als bij de stedenposter - een bepaalde locatie vast. Maar dan in minimalistische stijl en op basis van coƶrdinaten. Ook leuk om te combineren aan de muur mĆ©t een plattegrond.

Een locatie op de wereldkaart wordt bepaalt op basis van de lengte- en breedtegraad. Het centrum van Amsterdam heeft bijvoorbeeld de coƶrdinatenĀ N 52Āŗ22' / E 04Āŗ53'.Ā Je hoeft niet zelf de coƶrdinaten van al die plekken op te zoeken. Dat doen wij voor je: zo weet je zeker dat de coƶrdinaten kloppen met de plaats die je wilt laten afbeelden. Het enige wat jij hoeft te doen, is de locatie in te vullen in onze editor.

Waarom je vaderdagcadeau via Printmijnstad.nl bestellen?

āœ“ Gratis verzending

āœ“ Onze producten worden gemaakt in Nederland

āœ“ Unieke designs, gemaakt door jou

āœ“ Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Veelgestelde vragen over vaderdagcadeau ideeƫn

Wanneer is vaderdag 2023?

Vaderdag valt altijd op de derde zondag van juni. In 2023 valt vaderdag op zondag 18 juni.

Wat is een leuk vaderdagcadeau idee?

Een leuk vaderdagcadeau persoonlijks en unieks. Het gaat niet om de grootte of omvang van het cadeau, maar om het feit dat je je vader op deze dag in het zonnetje wilt zetten. Bij Printmijnstad.nl kun je herinneringen vastleggen in een unieke stijl op verschillende posters: wat ons betreft doe je hier meer dan genoeg vaderdagcadeau ideeƫn op!

Wat is een leuk cadeau voor de eerste vaderdag?

De eerste vaderdag voor de kersverse vader is natuurlijk extra speciaal. Kies bijvoorbeeld voor de sterrenposter en laat de geboortedatum afdrukken in de sterren.

Kan ik mijn vaderdagcadeau laten versturen?

Het liefst wil je je vaderdagcadeau persoonlijk overhandigen. Lukt dat niet? Geen probleem, dan versturen wij het direct voor je naar je vader. Bestel ook direct een ophangsysteem, zodat je vader zijn vaderdagcadeau direct kan ophangen.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling