Fleur de saaie muren in je huis op met toffe wall posters

Op die kale, witte muren in je huis ben je uitgestaard. Logisch dat jij de boel wilt opfleuren: misschien met wat toffe wall posters? En dan bedoelen we niet van die posters met inspiratieloze teksten erop zoals 'live, love, laugh'. Je wilt een wall poster die een herinnering meedraagt. Die jou weer even terugbrengt naar dat ene, speciale moment. Een poster van Printmijnstad mag daarom niet aan je muur ontbreken. En ondanks dat onze posters in meer dan tienduizenden huishoudens in Nederland én België hangen, hoef je niet bang te zijn dat ze niet origineel zijn. Je ontwerpt ze helemaal zelf.

De verschillende wall posters van Printmijnstad

Wat zijn jouw mooiste herinneringen? Die aan een bepaalde plek, of misschien op een bepaald moment? Je kunt deze herinneringen vastleggen op steden-, sterren- of sterrenbeeldposters.

Stedenposters

Van Terneuzen tot Timboektoe: iedereen heeft wel 'n speciale herinneringen aan een bepaalde plek op aarde. De plek waar je opgroeide of waar je die ene, fantastische reis hebt gemaakt. De plattegrond van iedere plek op de wereld laat je afdrukken op een stedenposter van Printmijnstad. Je zoomt in op die ene straat, wijk of beeldt de hele stad uit. Zo kun je het aanpassen op jouw herinnering.

Sterrenposters

De term 'het staat in de sterren geschreven' komt niet uit de lucht vallen. Op ieder moment staan de sterren anders. Op jullie trouwdag, de geboorte van jullie kindje of een andere, belangrijke gebeurtenis die je voor altijd koestert. Wij kunnen de sterrenhemels uit het verleden terughalen en op een poster plaatsen. Het enige wat jij hoeft te doen, is de specifieke datum in te vullen in onze editor. Wij doen de rest en zorgen voor een prachtige sterrenposter voor aan je muur.

Sterrenbeeldposters

Ben jij helemaal into astrologie? Staan alle gebeurtenissen in de planeten geschreven? Dan mag een sterrenbeeldposter niet missen aan je muur. Ook leuk om cadeau te geven. Op basis van de geboortedatum wordt het sterrenbeeld afgebeeld op een poster.

Je favoriete wall poster aan de muur

Kies je voor een steden-, sterren- of sterrenbeeldposter? Bij Printmijnstad ontwerp je je eigen wall poster voor in huis. Ook leuk om cadeau te geven!

Je wall poster personaliseren

Naast de keuze uit verschillende wall posters, kun je ook de posters zelf personaliseren. Afhankelijk van het type poster kun je kiezen uit ten minste tien kleurstijlen, verschillende vormen, papiersoorten en formaten. Kies voor een rustige kleur op een kleurrijke muur of breng juist wat kleur aan in een strak interieur. Tot slot kun je de poster voorzien van een persoonlijke tekst, wij geven je hier wat inspiratie.

Andere producten van Printmijnstad

Naast onze wall posters, kun je ook andere producten personaliseren. Zo kun je je favoriete plattegrond laten afdrukken op een muurcirkel, puzzel of zelfs een telefoonhoesje.

Telefoonhoesje, puzzels of muurcirkels: bij Printmijnstad heb je de keuze uit verschillende producten waarop je je favoriete stad laat printen.

Daarom kies je voor een wall poster van Printmijnstad

✅ Gratis verzending
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling